PAULIŲ ŠIRVĮ PRISIMINĘ

0
26
DSC 0394

Ir šiais mokslo metais tęsiasi graži Zarasų „Ąžuolo“ gimnazistų ir Trečiojo amžiaus universiteto narių bendrystė. Šįkart Zarasų švietimo pagalbos tarnybos salėje drauge su TAU nariais mes, 3b klasės gimnazistai, dalyvavome netradicinėje literatūros ir muzikos pamokoje, kurioje buvo minimas kone kiekvieno aukštaičio sielai artimas poetas Paulius Širvys.

Laikas prabėgo labai greitai, nes atidžiai klausėmės mokytojos Gitanos Kavaliauskaitės pateiktų įdomių biografinių faktų apie poeto asmenybę ir kūrybą, žiūrėjome gimnazistų sukurtą filmą apie poetą. Pamoką puikiai papildė mokytojo Gražvydo Gasparavičiaus parengti gimnazistai Diana, Gilmė, Adomas, Rugilė, Silvija ir Vincas, kurie atliko savo kūrybos dainų pagal Pauliaus Širvio eiles. Susitikimas TAU buvo jaukus, praturtinęs ne tik naujomis žiniomis, bet ir nuoširdžiu kartų bendravimu.

Austėja Trivalaitė
3b kl. gimnazistė
Nuotraukos Gintarės Laurikėnienės ir Gitanos Kavaliauskaitės

DSC 0396

DSC 0412

PA108241

PA108245

PA108249

PA108260

PA108268

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite