SAVANORIS PROJEKTO „ŠIUOLAIKINĖ BIBLIOTERAPIJA – SOCIALINEI ATSKIRČIAI MAŽINTI” KOMANDOJE

0
15
DSC00206

Prasidėję nauji mokslo metai vėl sukvietė projekto „Šiuolaikinė biblioterapija – socialinei atskirčiai mažinti” dalyvius vaikus įsitraukti į kūrybines veiklas. Nuo rugsėjo mėnesio kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį vaikai dalyvauja kūrybiniuose užsiėmimuose, kurių metu stiprinami vaikų socialiniai įgūdžiai, žingeidumas, kūrybiškumas ir per praktines užduotis suteikiamos naujos žinios. Į komandą, organizuojančią vaikams veiklas, įsijungė savanoris Yuri Abrahamyan, atvykęs iš Armėnijos.

Jis projekto dalyviams organizavo judriuosius žaidimus XBOX platformoje, stalo futbolą. Yuri yra dailininkas, todėl vaikus įtraukė į piešimo pradžiamokslio užsiėmimus.

Nuo rugsėjo mėnesio dalyviams organizuojami dėmesio ir koncentracijos ugdymosi laboratorijos užsiėmimai. Yuri vaikus mokė piešti ant šviesos stalo su kvarciniu ar kinetiniu smėliu ir įrankiais ir dirbti su erdviniais japoniškais LaQ konstruktoriais.

Projektas „Šiuolaikinė biblioterapija – socialinei atskirčiai mažinti“ finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondo lėšų.

Savanorystės veiklą remia Europos solidarumo korpusas.

Parengė Jolanta LEMENTAUSKIENĖ
Nuotrauka Stanislovos BIKULČIŪTĖS

DSC00223

DSC00359

DSC00413

DSC00592

DSC01106

DSC01420

solidarity LOGO

zoomed esfivp i 1 2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite