FILMAS „PATS SAU MILIJONIERIUS“

0
58
Pats sau milijonierius 670x250 karusele 2

Lapkričio 8 d. 17 val. Zarasų kultūros centre

Filmas „Pats sau milijonierius“

Trisdešimt ketverių metų Donatas Pukys kartu su savo sužadėtine Laurita ir jos kiauksinčiu madingu šuneliu Gučiu gyvena Kaune. Už Donatą jaunesnė Laurita dirba instagramo modeliu. Tuo tarpu Donatas ne tik vadovauja viešbučiui, kurį jam prieš išvažiuodamas gyventi į Šveicariją paliko tėvas, bet visai neseniai įsigijo kriptovaliutų „fermą“ bei sportinį „Lamborghini“ automobilį. Įvaizdis Donatui – svarbiausias dalykas gyvenime. Būtent dėl to Donato ir Lauritos veiduose nuolat spindi šypsenos. Bet tik tol, kol įjungtos telefonų kameros. Visgi viskas pakrypsta netikėta linkme, kai Donatas sulaukia tėvo skambučio.

PATS SAU MILIJONIERIUS – jau penktoji žiūrovų įvertinto režisieriaus Tado Vidmanto komedija. Šį kartą režisierius kviečia į nutrūktgalvišką nuotykį-istoriją, kupiną juokingų nesusipratimų, pikantiškų paslapčių, taiklaus humoro ir nuginkluojančio nuoširdumo.

Filmas lietuvių kalba, be subtitrų.

Režisierius ir scenarijaus autorius: Tadas Vidmantas
Vaidina: Audrius Bružas, Gelminė Glemžaitė, Vaida Lisikaitė, Vytautas Rumšas, Natalija Janickina

 Žanras: Komedija

Sukurta: Lietuva
Režisierius: Tadas Vidmantas
Vaidina: Audrius Bružas, Gelminė Glemžaitė
Trukmė: 1h 30 min

Bilieto kaina 5 Eur.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite