MARCUS MICHELI SVEIKINOSI SU ZARASŲ JAUNIMU!

0
24
IMG 20191029 111044

Spalio 29 d. Zarasų viešojoje bibliotekoje su jaunimo atstovais susitiko JAV ambasados Lietuvoje laikinasis reikalų patikėtinis Marcus Micheli, ir jį lydinti delegacija. Diskusijose dalyvavo Zarasų rajono mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius, svečiams pristatęs dabartinę rajono situaciją. Susitikimas organizuotas Aksanos Vorobjovos, Zarasų rajono savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorės, kuri supažindino su rajone veikiančiomis visuomeninėmis organizacijomis, jų iniciatyvomis.

Diskutuota apie jaunimo situaciją rajone, įsidarbinimo galimybes, verslo kūrimo perspektyvas Lietuvoje, pristatytos mainų programos JAV – Benjamino Franklino, FLEX, ASSIST, Tolerancijos mokymo per anglų kalbą ir kitos, suteikiančios galimybę moksleiviams išvykti į JAV metams ar vasaros laikotarpiui.

Zarasų viešosios bibliotekos informacija

IMG 20191029 141811

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite