KVIEČIAME Į „SADŪNŲ” KONCERTĄ

0
35
zarasai new

Tikriausiai mažai Lietuvoje tėra žmonių, negirdėjusių smagių kapelos „Sadūnai“ dainų. Jos nuolat skamba per radiją ir televiziją, festivaliuose ir šventėse. Per daugiau kaip du gyvavimo dešimtmečius ši kantri stiliaus muzikos kapela pelnė įvairiausių apdovanojimų.

„Duokim garo“ nugalėtojai, LNK muzikinių dvikovų dalyviai surengė savo solinius koncertus Australijoje, Vokietijoje, Portugalijoje, Vengrijoje, Šveicarijoje. Visur skambėjo lietuviška muzika, lietuviškos dainos. Jos – kolektyvo repertuaro pagrindas. Programoje nestinga ir savos kūrybos dainų bei instrumentinės muzikos kūrinių.

Geros liaudiškos muzikos gerbėjų laukiame gruodžio 13 d. 18.00 val. Zarasų kultūros centre, nuotaikingame „Sadūnų“ koncerte!

Bilieto kaina 10 Eur.

BILIETUS GALITE ĮSIGYTI ZARASŲ KULTŪROS CENTRE:

Pirmadieniais – ketvirtadieniais nuo 9 val. iki 19 val.

Penktadieniais nuo 9 val. iki 18 val.

Renginio dieną – 1 val. prieš renginį

Bilietų rezervacija tel. +370 385 53285

Daugiau informacijos tel. +370 385 51667; el. paštu info@zkc.lt; www.zkc.lt

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite