SKELBIAMAS KONKURSAS KASMETINEI JUOZO GRUODŽIO PREMIJAI, KURIA ĮVERTINAME JAUNUOSIUS MŪSŲ KRAŠTO MUZIKUS

0
14
min news zrs 285 25200 NVJ3LZ

Pagrindiniai atrankos kriterijai, taikomi kandidatui Zarasų rajono savivaldybės įsteigtai kraštiečio kompozitoriaus Juozo Gruodžio vardo premijai, skirtai vietos jaunajam muzikui ar kraštiečiui (moksleiviui, studentui) įvertinti: aktyvi ir rezultatyvi pastarųjų trejų metų muzikinė – konkursinė-koncertinė veikla, puoselėjant Zarasų krašto kultūrinį įvaizdį; dalyvavimas įvairiose projektinėse veiklose, tarptautinių mainų programose ir iniciatyvose įvairiose muzikos srityse.

Pasiūlymų laukiame iki 2019 m. gruodžio 2 d. (imtinai) e-paštu: kultura@zarasai.lt arba paštu Sėlių a. 22, 32110 Zarasai (Zarasų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriui). Laisvos formos paraiškas premijai turi teisę teikti kultūros, švietimo organizacijos, pavieniai asmenys. Kartu su paraiška turi būti pateiktos dar dvi rekomendacijos bei pretendento nominuojamos veiklos aprašymas (kandidato CV, 2017-2019 m. svarbiausi pasiekimai vertinamoje muzikos srityje). Gali būti pridedama iliustracinė medžiaga (nuotraukos, straipsnių ištraukos, diplomai ar pan.).

Juozo Gruodžio premiją sudaro Zarasų rajono savivaldybės mero pasirašytas Laureato diplomas ir piniginė suma (380 Eur). Paskutinį kartą minėta premija įteikta 2016 m.

Informaciją pateikė
Zarasų rajono savivaldybės administracijos
Švietimo ir kultūros skyrius

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite