JUK LAIMĖ YRA LAPĖ

0
18
DSC0007

Lapkričio 18 dieną Vilniaus kamerinio teatro spektaklį vaikams ir visai šeimai „Laimė yra lapė“, pagal daugelį nominacijų pelniusią E. Daciūtės ir A. Kiudulaitės knygą „Laimė yra lapė“ žiūrėjo Zarasų „Santarvės“ mokyklos pradinukai. Juos atlydėjo mokytojos Inga Vainiūnienė, Alina Guntulienė, Dalia Būgienė, Regina Gecevičienė ir Laima Zibolienė.

Nuotaikingame spektaklyje vaidino aktoriai Daiva Rudytė ir Paulius Valaskevičius, muzikinių kompozicijų autorius Jonas Krivickas. Spektaklyje skambant gyvai muzikai, nestigo pašėlusio, nuotaikingo ir interaktyvaus veiksmo, įtraukusio ir vaikus, ir mokytojus, ir bibliotekininkus. Kartu su aktoriais darė linksmą mankštą, rinko į delniukus laimės dulkes, skandavo skanduotes – buvo laimingi.

Tie, kas skaitė knygą, turėjo puikią galimybę palyginti knygos personažus su juos vaidinančių aktorių sukurtais veikėjais. O tie, kurie su Povilu ir Lape susipažino pirmą kartą, patyrė tikrą džiaugsmą akims ir sielai.

Šis spektaklis yra drauge su Ignalinos viešąja biblioteka įgyvendinamo projekto „MENŲ DŪZGĖS KŪRYBINGAI VAIKYSTEI“ dalis.

Parengė Inesa DUMBRAVIENĖ,
Zarasų viešosios bibliotekos atstovė ryšiams su visuomene
Nuotraukos autorės

 DSC0017

 DSC0018

 DSC0025

 DSC0030

 DSC0039

 DSC0049

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite