MEDIATEKA KVIEČIA

0
25
filmai

Zarasų viešosios bibliotekos mediatekoje sukauptas ne tik knygų, natų (1115 vnt.), bet ir gausus CD (1085 vnt.) ir DVD (626 vnt.) fondas. Be to dar turime ir juostinių vaizdajuosčių, ir vinilinių plokštelių (apie 500vnt.). Todėl iš bibliotekos galima grįžti nešinam ne tik knygų krūvele, bet ir viniline plokštele ar filmu vakarui. Muzikos įrašų, taip pat ir vinilinių plokštelių galima klausytis ir bibliotekoje – jaukioje mediatekos erdvėje, įsitaisius minkštuose sėdmaišiuose prie patefono.

Kasmet mediatekos fondas pasipildo naujais filmais, animacija, dokumentiniais filmais. Paskutinį kartą šiais metais gavome naujus filmus: komedija „Knygų klubas“, dramas „Auklė Tully“ ir „Kol dar neatėjo audra“, biografinė drama „Žalioji knyga“. Filmai pritrauksiantys prie ekranų visą šeimą –„Mija ir baltasis liūtas“, „Slaptasis agentas Maksas“, „Šuns tikslas 2“; animaciniai filmukai „Dagas iš akmens amžiaus“, „Bjaurios lėlės“, „Vabaliukų istorijos“, „Slaptas augintinių gyvenimas 2“, „Kaip prisijaukinti slibiną 3“, „Karalienės korgis“.

Filmus galima žiūrėti vietoje arba pasiskolinti į namus mėnesiui. Viena sąlyga – reikia būti registruotu bibliotekos skaitytoju. Kviečiame apsilankyti mediatekoje ir maloniai praleisti laiką.

Vita JUŠKĖNIENĖ,
Zarasų viešosios bibliotekos vyr. bibliotekininkė

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite