MERO IR PAREIGŪNŲ POKALBIS APIE POLICIJOS ASOCIACIJOS VEIKLĄ

0
16
pa1

Zarasuose aktyviai veikia Tarptautinės policijos asociacijos Lietuvos skyriaus Zarasų poskyris. Jis nuolat plečia veiklą. Asociacijoje aptariami nuveikti darbai, spręstinos problemos, numatomos veiklos gairės. Poskyrio aktyvistai ieško naujų bendravimo ir susitikimų formų. Asociacijos poskyrį kasmet papildo nauji nariai, jie bendrauja su kitų Lietuvos poskyrių nariais, dalyvauja bendruose projektuose ir su kitomis visuomeninėmis organizacijomis. Bendradarbiavimo keliai jau nusidriekė ir už Lietuvos ribų.

Šį sykį Zarasų poskyrio pirmininkė Liuda Revienė ir Zarasų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus viršininkas Andrejus Jančevskis apsilankė Zarasų rajono savivaldybėje. Svečiai susitiko su rajono Savivaldybės meru Nikolajumi Gusevu ir aptarė asociacijos poskyrio tolimesnes veiklos gaires. Pirmininkė Liuda Revienė rajono Savivaldybės merui, Tarptautinės policijos asociacijos Lietuvos skyriaus Zarasų poskyrio nariui Nikolajui Gusevui įteikė padėką už dešimties metų dalyvavimą Zarasų poskyrio veikloje.

Zarasų rajono Savivaldybės informacija
Nuotraukose – susitikimo akimirkos.

pa2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite