PIRMIEJI NEMOKAMAI PIETAUS PRIEŠMOKYKLINUKAI

0
24
pietus

Nuo 2020 metų sausio mėnesio visi rajono priešmokyklinukai pietus gali valgyti nemokamai. Prie bandomojo Lietuvos Respublikos Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos inicijuoto projekto etapo jungėsi 5 rajono bendrojo ugdymo mokyklos, t. y. visos mokyklos, kuriose vykdoma priešmokyklinio ugdymo programa.

Atkreiptinas dėmesys, kad vienas iš priešmokyklinuko tėvų (globėjų) dėl nemokamų pietų gali kreiptis į mokyklos, kurioje vaikas mokosi, administraciją, seniūnijos, kurioje gyvena, specialistą socialiniam darbui, gyvenantys miesto seniūnijoje – į rajono Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrių, užpildydamas prašymą-paraišką.

Iki šiol nemokamas maitinimas, nepaisant amžiaus, buvo užtikrinamas tik vaikams iš nepasiturinčių šeimų.

Nuo 2020 metų rugsėjo mėnesio nemokamus pietus gaus ne tik priešmokyklinukai, bet ir pirmokai.

Švietimo ir kultūros skyriaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite