NACIONALINIS BALIO DVARIONO PIANISTŲ IR STYGININKŲ KONKURSAS

0
26
116

Nacionalinis Balio Dvariono pianistų ir stygininkų konkursas per ilgus gyvavimo dešimtmečius įsitvirtino Lietuvos kultūriniame gyvenime ir greta savo bendraamžės Dainų Dainelės tapo viena gražiausių muzikos švenčių mūsų krašte. Konkurse dalyvaujantiems moksleiviams ir jų pedagogams suteikiama proga išgirsti kolegas, pasidalyti patirtimi, susitikti bei aptarti muzikos pedagogikos aktualijas, iš naujo atrasti ir pažinti Balio Dvariono kūrybinį palikimą.

2020 m. sausio 10 dieną Utenos meno mokykloje nuaidėjo šio konkurso Utenos regioninio turo akordai. Atrankoje į baigiamąjį turą Vilniuje dalyvavo jaunieji atlikėjai iš Visagino, Ukmergės, Ignalinos, Panevėžio rajono, Utenos ir Zarasų.

Nacionalinio Balio Dvariono pianistų ir stygininkų konkurso Utenos regioninio turo laureatų diplomus pelnė Zarasų meno mokyklos jaunosios pianistės: Darja Michailova 2 kl., Goda Borodulina 3 kl.(mokytoja Liudmila Vorobjova), Ugnė Kazlauskaitė 3kl. (mokytoja Danguolė Petrašiūnienė).

 

Linkime mergaitėms konkurso baigiamajame ture Vilniuje įsimintinų akimirkų siekiant ne tik laureatų titulo, bet ir dalyvavimo džiaugsmo.

Zarasų meno mokyklos mokytoja
Liudmila Vorobjova

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite