ARTĖJA ASMENINĖ ŠVENTĖ? PRIEŽASTYS, KODĖL GERIAU JĄ RENGTI SODYBOJE, O NE NAMUOSE

0
20
svente

Kiekvienos iš mūsų gyvenime netrūksta pačių įvairiausių asmeninių švenčių – pradedant vardadieniais ir užbaigiant vestuvių metinių sukaktimis. Tad kiekvieną kartą, kai artėja svarbi proga, natūraliai kyla klausimas, kur rengti šventę – namuose, o gal sodyboje? Nors šventė namuose taip pat turi puikių privalumų, dėmesį verta atkreipti į tai, jog tikrai netrūksta priežasčių, kodėl verta rinktis sodybą. Tad kviečiame su jomis susipažinti.

Jei ruošiatės tik šventiškai pavakarieniauti su šeimos nariais, tuomet viskas puiku – vietos tikrai pakaks. Tačiau jei planuojate pakviesti draugus, kaimynus, kolegas ar kituose miestuose ar šalyse įgyvenančius giminaičius, vietos gali ir nepakakti. Būtent tai yra viena iš priežasčių, kodėl šventė neturėtų būti organizuojama namuose – sodyboje tikrai pakaks vietos net pačiam didžiausiam svečių būriui.

Dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad namų aplinka gali atrodyti labai buitiškai, o siekiant sukurti bent kiek šventiškesnę nuotaiką, teks pasitelkti didelį kiekį pačių įvairiausių dekoracijų ir tai yra dar viena priežastis, dėl kurios, verta rinktis sodybą. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad tokio pobūdžio erdvės jau savaime yra pritaikytos šventėms švęsti, o, jei panorėsite papildomų dekoracijų, viskuo bus pasirūpinta už jus. Be to, nereikia pamiršti, kad sodybos paprastai būna įsikūrusios įspūdingo grožio vietovėse, tad galėsite surengti šaunią fotosesiją.

Jei planuojamas triukšmingas vakarėlis, šalia gyvenantieji gali būti tuo nepatenkinti. Tačiau tai dar nereiškia, kad dėl kitų žmonių ramybės turite atsisakyti smagių šokių ar tiesiog galimybės pasiklausyti muzikos – švęskite savo šventę sodyboje, kur linksmas vakarėlis galės tęstis iki paryčių. Be to, dažna sodyba galės pasiūlyti ir aukštos kokybės vaizdo bei garso aparatūrą, tad išvengsite nepatogumų, kuriuos sukeltų šių įrenginių nuoma.

Na, o pabaigai – dar viena priežastis, kodėl nereikėtų švęsti namuose. Pagaminti šventinius pietus ar vakarienę vien tik savo šeimai, tikrai nėra daug laiko ar energijos reikalaujanti užduotis, tačiau, jei svečių skaičius siekia bent 20 žmonių, tokiu atveju vaišių ruošimą reikėtų patikėti profesionalams. Taigi, pasirinkus sodybos nuomą, šis klausimas bus išspręstas greitai bei kokybiškai.

Tad, kaip matyti, tikrai netrūksta priežasčių, kodėl turėtumėte atsisakyti minties švęsti namuose ir pasirinkti sodybos nuomą. Na, o, jei domina sodybos nuoma Kauno rajone, puikiu pasirinkimu taps sodyba, kurioje jūsų laukia dvi salės (kurių iš jų pasirinkti, priklausys nuo jūsų šventės dalyvių skaičiaus). Abi salės – itin puošnios, jaukios, elegantiškos bei prabangios. Taip pat galėsite rinktis puikius patiekalus iš šventinių meniu – sutaupysite labai daug laiko. Šventė galės tęsti iki paryčių, netrikdant aplinkinių poilsio, o prireikus – bus suteikta patogi nakvynė. Savaime suprantama, būsite apsupti ir įspūdingo grožio gamtos, tad galėsite suorganizuoti jaukią šeimos narių ar draugų fotosesiją.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite