SIDABRINIAI BALSAI 2020

0
25
Sidabriniai balsai 01

Solistų ir vokalinių ansamblių konkurso „Sidabriniai balsai 2020” I turas Zarasuose.

Kviečiame dalyvauti konkurso „Sidabriniai balsai” pirmame ture, kuris vyks vasario 26 d. 18 val. Zarasų rajono savivaldybės kultūros centre.

Dalyvių amžius – nuo 18 metų.

Dalyviai varžosi keturiose grupėse:

I grupė – mišrūs vokaliniai ansambliai (nuo 5 iki 15 dalyvių);

II grupė – moterų, vyrų vokaliniai ansambliai (nuo 5 iki 15 dalyvių);

III grupė – kameriniai ansambliai (duetai, tercetai, kvartetai);

IV grupė – solistai (moterys, merginos, vyrai, vaikinai).

I turo pasirodymų programą (iki 15 min. ne mažiau 3 kūrinių) sudaro:

laisvai pasirinkti kūriniai, pageidautina, kad vyrautų Lietuvos kompozitorių originali vokalinė muzika ir liaudies dainų išdailos, harmonizacijos;

vienas privalomas kūrinys a cappella, kiti kūriniai gali būti atliekami su akompanimentu (akompanuoti galima įvairiais instrumentais ar jų grupėmis), tačiau žinotina, jog garso stiprinimo aparatūra nebus naudojama.

Dalyvio anketą rasite čia. Užpildytas anketas siųskite el. paštų info@zkc.lt iki vasario 24 d.

Zarasų kultūros centro informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite