ZARASŲ PIRMINĖS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS CENTRE ATNAUJINTAS LIFTAS

0
46
pspcliftas

Zarasų rajono savivaldybės VŠĮ Pirminės sveikatos priežiūros centre jau veikia naujas, platesnis, patogesnis, pakeistas liftas. Dėl kabinos dydžio ir interjero priedų, tokių kaip porankis ar lifto kabinoje ne tik vaizdiniu, bet ir garsiniu būdu pranešamo aukšto ir lifto judėjimo krypties, liftu tapo patogiau naudotis asmenims su negalia, judantiems neįgaliojo vežimėlio pagalba.

Liftas atnaujintas Zarasų rajono savivaldybės VŠĮ Pirminės sveikatos priežiūros centre įgyvendinant sveikatos priežiūros paslaugas ir kokybę gerinantį projektą „Pirminės asmens sveikatos priežiūros paslaugų kokybės ir prieinamumo gerinimas Zarasų rajono savivaldybėje“.

Finansavimo sutarties Nr. 08.1.3-CPVA-R-609-91-0002

Zarasų rajono savivaldybės VŠĮ Pirminės sveikatos priežiūros centras

kuriame

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite