SAUSIO MĖNUO ŠNIUKŠTŲ BIBLIOTEKOJE

0
22
zoomed received 2467426500187499

Sausio 11–14 dienomis bibliotekoje buvo eksponuojama dokumentų paroda 1991 metų Sausio 13 – osios aukoms atminti. Lankytojai galėjo apžiūrėti įvairius dokumentus susijusius su tragiškos nakties įvykiais, perskaityti įvykių chronologiją. Žuvusiesiems atminti buvo deginama žvakutė.

Sausio 15 d. bibliotekoje šurmuliavo Antazavės Juozo gruodžio gimnazijos pirmokėliai, kuriuos atlydėjo klasės auklėtoja Diana Rožkovienė. Mokiniai bibliotekoje susipažino su bibliotekos ir bibliotekininkystės istorija nuo pačių seniausių laikų iki dabar. Bibliotekininkė papasakojo apie Šniukštų kaimo bibliotekos atsiradimą, jos paslaugas ir pramogas. Vaikai smalsiai žiūrėjo lentynose sutūpusias knygas ir leidinius. Smagiausia dalis buvo spektaklis pagal Anzelmo Matučio eilėraštį „Tuoj ir rytoj“, į kurį visi smagiai įsitraukė. Daug teigiamų emocijų sukėlė stalo futbolo žaidimas.

Virginija PETRAITIENĖ,
Šniukštų bibliotekos vyresn. bibliotekininkė
Nuotraukos autorės

zoomed 20200111 160217

zoomed received 462175871403724

zoomed received 1767194833415211

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite