APIE MUS RAŠO ŠALIES SPAUDA. „UTENOS REGIONAS: PRAMONĖ, TURIZMAS IR ATOMINĖ ELEKTRINĖ“

0
16
mid news zrs 410 sz1

Tokio pavadinimo publikaciją išspausdino šalies leidinys „Savivaldybių žinios“. Pirmajame viršelio puslapyje – Utenos regiono plėtros tarybos pirmininko, Zarasų rajono savivaldybės mero Nikolajaus Gusevo nuotrauka. Nikolajus Gusevas straipsnyje išsamiai analizuoja Utenos regiono savivaldybėse įgyvendintus projektus, problemas, perspektyvas, taip pat apžvelgia ir darbus, nuveiktus Zarasų rajono savivaldybėje, ir supažindina skaitytoją su artimiausias zarasiškių planais.

Utenos regiono plėtros tarybos pirmininkas Nikolajus Gusevas aptaria ir regionų plėtros tarybų veiklos problemas ir jų sprendimo būdus, vienodų regionų plėtros sąlygų užtikrinimą.

Priedai:  SAVIVALDYBIŲ ŽINIOS

Jonas Petronis

mid news zrs 882 sz2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite