GRUPĖ DAR DUSETOSE

0
30
Dusetos Dar

Grupė „Dar” – Vasario 21 d. 18:30 Kultūros centras Dusetų dailės galerija.

Pirmasis grupės DAR koncertinis turas po Lietuvą „Visų laikų auksiniai šlageriai”- tai muzikinė kelionė po auksinį Lietuviškos muzikos lobyną. Aksominio vokalo, muzikos ir šviesos harmonija palies kiekvieno širdį. Turo metu naujai ir netikėtai suskambės visiems gerai pažįstami kūriniai, kurių labai pasiilgome. Todėl mes neabejojame, kad visus aplankys „tas jas jausmas, kai norisi DAR”.

Bilietus galite įsigyti: tiketa.lt – http://bit.ly/2N33lOl ir Kultūros centras Dusetų dailės galerijos kasoje.

Labai laukiame kiekvieno iš Jūsų

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite