DALYVAUTA NETRADICINĖS MADOS PARODOJE – KONKURSE

0
14
mid news zrs 203 IMG 20200131 155949

Sausio pabaigoje Zarasų meno mokyklos mokiniai dalyvavo tarptautiniame netradicinės mados parodoje – konkurse, kuris vyko Špogu muzikos ir meno mokykloje, Daugpilio apskr., Latvijos Respublika. Konkurso temą „Flora ir fauna“ pristatė 29 meno ir dizaino mokyklų moksleiviai iš Latvijos, Baltarusijos ir Lietuvos.

 

Zarasų meno mokyklos dailės skyriaus jaunųjų dizainerių studijos ugdymo programos, kuri pradėta vykdyti šiais mokslo metais, mokiniai susipažįsta su kostiumo istorija, užsiėmimų metu gamina eksesuarus, kuria drabužių modelius iš įvairių netradicinių medžiagų. Vaikai labai kūrybingai, ruošdamiesi konkursui, kostiumų kūrybai pritaikė, popierių, senas užuolaidas, plastiką, agro plėvelę, nebenaudojamus kompaktinius diskus, sausas medžio šakas, paukščių plunksnas.

 

Dalyvaudami konkurse, jaunieji dizaineriai, patyrė daug puikių emocijų, pamatė kitų sukurtus įspūdingus kostiumus, demonstravo ant podiumo savo sukurtus drabužius, sulaukė daug pagiriamųjų žodžių. Puikiai praleidę laiką, moksleiviai jau kuria naujų modelių eskizus, derina medžiagas, planuoja naujus pasirodymus.

 

Zarasų meno mokyklos mokytoja
Petronė Sekonienė

mid news zrs 603 IMG 20200131 180551

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite