KLASIKINIŲ ŠAŠKIŲ VARŽYBOS LR SEIMO NARIO TAUREI LAIMĖTI

0
42
1

Vasario 8 d. Zarasų sporto centre vyko klasikinių šaškių varžybos Lietuvos Respublikos Seimo nario Algimanto Dumbravos taurei laimėti. Tai tradicinės šaškių varžybos, kurios vyko jau septintą kartą.

Šiemet varžybose dalyvavo 27 šaškių žaidimo mėgėjai iš Daugpilio, Pasvalio, Kupiškio, Ukmergės, Utenos ir Zarasų. Seimo nario įsteigtais prizais buvo apdovanoti varžybų prizininkai penkiose grupėse.

Absoliučioje užskaitoje moterų grupėje nugalėjo Ona Pikauskienė (Zarasai), antroje vietoje Audronė Bikulč (Zarasai), trečioje Olga Juzupanova (Daugpilis).

Vyrų grupėje geriausiai žaidė Astijus Ribokas (Kupiškis), Edmundas Starkus (Utena) ir Tadeuš Turonoks (Daugpilis).

Moksleivių grupėje prizines vietas iškovojo: Arijus Ribokas (Kupiškis), Kostas Juška (Zarasai), Paulius Mikalajūnas (Kupiškis) ir Margarita Uokaitė (Kupiškis).

Apdovanoti ir geriausiai žaidę Zarasų rajono šaškininkai: Rimantas Kulys (I vieta), Juozas Galvonas (II vieta), Jonas Karvelis (III vieta).

2

3

4

5

Rezultatu lentele

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite