„16HZ“ JUBILIEJINIS KONCERTAS

0
51
1 4amziaus 16Hz jubiliejinis koncertas

Vasario 19 d. 18 val.
Zarasų kultūros centre
Lietuviškos muzikos grupė „16HZ“ JUBILIEJINIS KONCERTAS

Šį sezoną legendinė lietuviškos muzikos grupė „16Hz“ pasitinka švęsdama ketvirčio amžiaus jubiliejų.

25-ojo gimtadienio proga „hercai“ ruošiasi savo populiariausių ir geriausių dainų virpesiais sudrebinti Lietuvos miestų koncertų sales. Ir ne tik. Pirmieji audringi jubiliejiniai koncertai jau įvyko Anglijoje. Turas ir toliau tęsis neapsiribojant Lietuva.

Ateik, pamatyk ir išgirsk dainas su kuriomis užaugo jau kelios kartos „16Hz“ muzikos mylėtojų.

Nors „hercai“ niekada nenutraukė savo kūrybinės ir aktyvios koncertinės veiklos, tačiau tik dabar, jausdami, kad jų nesenstančios muzikos ir gyvai atliekamų dainų klausytojai yra pasiilgę, trijulė pirmą kartą, daugiau nei po 20- ties metų pertraukos, pasiruošė išskirtiniam koncertiniam turui.

Su dainomis „Ten, kur svajoji“, „Tau mano mintys“, „Prie jūros panelės“, „Šypsena“, „Autostrada Vilnius- Kaunas“, „Aš tavęs taip ilgai nemačiau“, „Šalia kelio karčema“ ir t.t. geros nuotaikos ir energijos dozė garantuota. O, kad „hercų“ kūryba nestovi vietoje, koncerte išgirsite ir naujų dainų.

Ne dažnai lepindami žiūrovus soliniais koncertais šį kartą legendinė grupė atvyksta ir į mūsų miestą.

Gerai yra šimtus kartų klausyti, bet dar geriau vieną kartą pamatyti.

 Bilieto kaina 10; 12; 15 Eur.

Bilietus galite įsigyti Zarasų kultūros centre arba www.bilietai.lt

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite