VIRTUVĖS BALDŲ KOMPLEKTAI: KOKIE PASIRINKIMAI LABIAUSIAI DOMINA?

0
37
virtuves baldai

Užsukę į bet kurią virtuvės baldų parduotuvę, netruktume pastebėti, kad pasirinkimas yra iš tiesų įspūdingas. Tačiau, ar kada susimąstėte, kokie virtuvės baldai ar jų komplektai labiausiai domina žmones? Siūlome atkreipti dėmesį į populiariausius pasirinkimus – galbūt tai taps puikiu orientyru tiems, kurie dar tik ruošiasi įsigyti šių baldų.

Kaip žinia, būtent namų virtuvė yra ta vieta, kurioje laikoma labai daug įvairių indų, reikmenų, maisto gamybai ar dekoravimui skirtų įrankių. Taigi, natūralu, kad visa tai turi būti kažkur laikoma, tačiau tuo pat metu šie daiktai nėra tokie dekoratyvūs, kad būtų laikomi atvirose erdvėse. Tad, nieko keista, kodėl vienas populiariausių pasirinkimų yra tie virtuvės baldai, kurie turi daug uždarų erdvių – spintelių, stalčių ir t.t. Šios erdvės puikiai tinka įvardintų daiktų laikymui, jie puikiai apsaugomi nuo neigiamo aplinkos poveikio, nematomi ir t.t.

Virtuvės baldai yra įvairių stilių ir būtent tai yra dar vienas kriterijus, pagal kurį galime nuspręsti, kas labiausiai žavi pirkėjus. Nors šiandien bet kurioje virtuvės baldų parduotuvėje galime rasti įvairiausių stilių gaminių, statistika rodo, kad Provanso nei klasikinio stiliaus virtuvės baldai yra labiausiai mėgstami.

Žaliava, iš kurios gaminami virtuvės baldai – dar vienas rodiklis, pagal kurį galima identifikuoti populiariausius pasirinkimus. Pasirodo, kad vertinant šiuo aspektu, didžiausios susidomėjimo sulaukia mediniai virtuvės baldai, kurie yra dekoruoti stiklu, metalu ar dekoratyviniu akmeniu.

Dydis – taip pat svarbus. Didžiausio dėmesio sulaukia vidutinio dydžio virtuvės komplektai. Tiesa, dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad mažų virtuvių savininkai noriai renkasi virtuvės baldus, kuriuos galima transformuoti. Tokie baldai tiesiog leidžia išsaugoti daugiau erdvės.

Populiariausiųjų sąrašas taps dar aiškesniu bei tikslesniu, jei atkreipsime dėmesį ir į tai, tokių spalvų baldai sulaukia didžiausio dėmesio Pasirodo, populiariausi yra baltos bei žemės spalvų virtuvės baldai. Kita vertus, pastarųjų metų pardavimai rodo, kad jauni pirkėjai elgiasi drąsiau ir nevengia įsigyti ryškių spalvų virtuvės komplektų.

Taigi, dabar jau žinote, kurie pasirinkimai sulaukia daugiausiai dėmesio: vidutinio dydžio, klasikinio arba Provanso stiliaus, mediniai, stiklu, dekoratyviniu akmeniu ar metalu, turintys daug uždarų erdvių turintys baldai, kuriuos galima transformuoti. Taip pat akcentuotina, kad mūsų šalies pirkėjai noriai domisi naujausiomis kolekcijomis, tačiau nevengia įsigyti ir ankstesnių kolekcijų baldų. Domina baldai, kurie atitinka visus išvardintus kriterijus? Čia platesnė info laukia kiekvieno, kuris norėtų papuošti savo namų virtuvę baldais, atitinkančiais išvardintus kriterijus. Na, ir, žinoma, rasite ne tik pačius populiariausius virtuvės baldus ar jų komplektus, bet ir bus užtikrintas greitas ir patogus jų pristatymas, patrauklios kainos bei papildomos galimybės, pavyzdžiui, išsirinkus vieną baldą, bus pasiūlyti ir dar keli, kurie galėtų papildyti jūsų namus.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite