NUO ŠIOL VERTINGUS DAIKTUS GALITE PASIŽYMĖTI PATYS!

0
20
Pazymek savo daiktus derint

Vertingų daiktų žymėjimas policijoje buvo vykdomas daugiau nei 15 metų. Prevencinių daiktų žymėjimo priemonių metu arba savarankiškai atvykdami į policijos komisariatą, gyventojai turėjo galimybę pažymėti savo turimus vertingus daiktus (kompiuterius, planšetes, dviračius, žoliapjoves, valtis ir t. t.), taip padidindami tikimybę prarastą daiktą greičiau sugrąžinti teisėtam savininkui. Siekiant supaprastinti daiktų žymėjimo prieinamumą, ši paslauga nuo 2020 m. sausio 1 d. „persikėlė“ į vieningą elektroninę erdvę.

Nuo 2020 m. sausio 1 d. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato pareigūnai nebevykdo vertingų daiktų registravimo–žymėjimo. Gyventojams, norintiems pasižymėti vertingus daiktus, policijos pareigūnai rekomenduoja tai atlikti savarankiškai elektroninėje daiktų žymėjimo sistemoje www.pazymetas.lt. Kilus sunkumams ar neaiškumams, galima kreiptis į Zarasų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnus, kurie mielai suteiks reikiamą informaciją arba padės užregistruoti daiktus.

Zarasų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai:

Rosita Gurskaja, tel. +370 677 24 189, el. p. rosita.gurskaja@policija.lt ;
Liudvikas Komka, tel. +370 604 71658, el. p. liudvikas.komka@policija.lt .

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite