KĄ PADOVANOTI LANKANT NAUJAGIMĮ

0
13
naujagimis

Sulaukėte džiugios žinios, jog kažkas iš jums svarbių žmonių susilaukė naujagimio? Žinoma be galo didelis džiaugsmas ir troškimas kuo greičiau aplankyti, pasveikinti pagausėjusią šeimą. Ties čia ir prasideda galvos sukimas, kaip elgtis ir ką nešti dovanų einant į svečius? Kaip išrinkti dovaną, kuri būtų naudinga ir pradžiugintų ne tik kūdikį, bet ir jo tėvelius.

Galime pasiūlyti jums keletą idėjų, kurios puikiai tiks pirmąjam aplankymui.

● Pledas kudikiui. Šiandien įvairiausių pledų pasiūla tokia didžiulė, kad sunku išsirinkti, svarbu atkreipti dėmesį į sudėtį bei kokybę. Pledas mažylio gyvenime yra tiesiog būtinas dalykas daugelyje atvejų, jis puikiai pravers tiek namuose, kelionėje automobiliu ar lauke. Pledas nepamainomas pasivaikščiojimams lauke vėsiu oru rudenį ar žiemą, o vasarą pravers vėsiais vakarais. Išrinkite kokybišką, megztą ar merino vilnos pledą, kuris bus minkštas, švelnus ir šiltas, juo tikrai džiaugsis visa šeimynėlė.
● Kokybiškas medvilninis rankšluostis kūdikiui. Šeimoje tapo vieno žmogučiu daugiau, tad akivaizdu, jog naujas minkštas ir kokybiškas rankšluostis bus tikrai reikalingas ir naudingas.
● Supamoji kėdė. Dovana kuri pradžiugins visus tėvelius be išimčių, tai bus nepamainoma pagalbininkė bandant užmigdyti vaiką. Rinkitės tokią, kuri neišsiskirtų iš namų interjero, atkreipkite dėmesį, kad kėdė nebūtų sunki ir per daug gremėzdiška. Galbūt tėvai norės vaiką migdyti skirtinguose kambariuose, tad atsižvelkite į tai.
● Drabužėliai ir jų komplektai. Kudikiai auga taip greitai, kad sunku spėti keisti drabužėlius, tad patogūs ir kokybiški drabužėliai visada nudžiugins tėvelius. Renkantis dydį geriau pasiklauskite, kokio dydžio drabužius vaikas nešioja, arba jei nenorite klausti, geriau pirkite pora dydžių didesnius. Net jei nepataikysite su dydžiu, vaikutis vistiek paaugs ir drabužiai jam bus tinkami.

naujagimis2
● Žaislai. Žinoma, kaip gi be jų, žaislas tokia dovana, kuri suteiks daug džiaugsmo bet kuriam vaikui. Nepamirškite, kad renkate dovaną naujagimiui, itin antkreipkite dėmesį į žaislo saugumą, ar jis tinkamas tokio amžiaus vaikui, ar neturi smulkių detalių. Mažyliai labai mėgsta tyrinėdami aplinką viską kišti į burną ir ragauti, patikrinkite ar jūsų išrinktas žaislas yra tam saugus. Venkite visų pliušinių žaislų, nors didelis pliušinis žaislas atrodo tikrai įspūdingai, tačiau iš jo jokios naudos apart to, kad jis rinks dulkes kuriame nors kambario kampe. Kudikis taip pat negebės žaisti su tokiu žaislu, nebent tik kišti į burną meškino pliušinę koją, ko paskejo burna bus pilna pūkų. Tad geriau atsiribokite nuo tokių dovanų dar keliems metams. Puikiai tiks specialūs mažyliams skirti lavinamieji žaidimai arba kramtukai pagaminti iš natūralių medžiagų. Kramtukai pritaikyti mažylių pomėgiui viską skanauti, o dar kartu ir puikiai masažuoja dantenas, kas labai gerai besikalantiems dantukams.

Tikimės, kad dabar bus daug lengviau išrinkti dovanėlę, tiesiog rinkitės tokią, kuri jums atrodo artima ir miela. Juk kai tiek teigiamų emocijų, tikrai ne materialūs dalykai svarbiausi, o parodyti, jog džiaugiatės kartu su šeima.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite