PASIPLAUKIOJIMAS BAIDARĖMIS: KUO DŽIAUGIASI TAI IŠBANDŽIUSIEJI?

0
31
baidares

Kaip lietuviai leidžia laisvalaikį? Variantų daug, tačiau tarp populiariausių patenka knygų skaitymas, sporto rungtynių stebėjimas bei savaitės trukmės poilsinės kelionės į svečias šalis. Tuo tarpu tokia veikla kaip pasiplaukiojimas baidarėmis – šiek tiek mažiau populiari, tačiau drąsiai galima sakyti, kad šis užsiėmimas atneša labai daug džiaugsmo. Tie, kurie išbando šią pramogą, vėliau džiaugiasi dėl daugybės dalykų. Kokių?

Geresnės fizinės būklės
Ne paslaptis, kad puiki fizinė būklė yra viena svarbiausių dalykų kiekvienam žmogui. Tačiau ne tiek jau ir daug galima rasti poilsio variantų, kurių metu būtų gerinama fizinė sveikata. Galima tik pasidžiaugti., kad baidarės – puikus pasirinkimas. Šią išbandžiusieji sako, ši veikla ne tik leido raumenims sustiprėti, bet ir kūno linijoms tapti dailesnėms. Taigi, kai gyvenime atsirado vietos ir šiai veiklai, daugelis žmonių sako, kad kur kas lengviau pakelia fizinį krūvį ir mažiau pavargsta.

Gerėja ir emocinė būklė
Ten, kur fizinė sveikata, ten ir emocinė. Ir tik tuo atveju, jei šios dvi sritys harmoningai bus susietos viena su kita, žmogus jausis iš tiesų puikiai. Ar galima vienu šūviu nušauti du zuikius, t.y., ar galima rasti tokią veiklą, kurios metu būtų gerinama ir fizinė, ir emocinė sveikata? Pasiplaukiojimas baidarėmis yra puikus to įrodymas. Tie, kurie išbandė šią veiklą, pasidžiaugė, kad jos metu patyrė daug gerų emocijų, o pasiplaukiojimui baidarėmis tapus reguliariu užsiėmimu, pagerėjo ir miego kokybė, atsparumas stresui.

Atrasta veikla, tinkanti visai šeimai
Ar žinote, kuo skundžiasi daugelis mamų? Jos sako, kad surasti laisvalaikio veiklą, kuri tiktų bei patiktų visiems šeimos nariams, nėra taip lengva. Taigi, dėlto kyla įvairių barnių, konfliktų, o galutinis rezultatas – nusprendžiama leisti laisvalaikį atskirai. Tačiau to tikrai nereikia daryti tiems, kurie pasirenka pasiplaukiojimą baidarėmis – jie džiaugiasi, kad ši veikla tinka bei patinka kiekvienam šeimos nariui.

Poilsis, suteikiantis daug informacijos
Ko gero, kiekvienas iš mūsų bent kartą esame patekę į tokią situaciją, kai susipažįstame su nauju asmeniu ir norime apie jį sužinoti kuo daugiau, tačiau tai padaryti nėra lengva. Pasirodo, viskas, ko reikia – tai tik pakviesti naują pažįstamą paplaukioti baidarėmis. Tai išbandžiusieji sako, kad pasiplaukiojimas baidarėmis yra poilsis, atskleidžiantis daug vertingos informacijos apie konkretų žmogų.

Taigi, kaip matyti, išbandžiusieji šią veiklą, džiaugiasi dėl įvairių dalykų: gerėja ne tik fizinį, bet ir emocinė būklė; ši veikla puikiai tinka visai šeimai, tad nekyla barnių, kaip leisti laisvą laiką; be to, toks poilsis atskleidžia daug informacijos apie konkretų žmogų. Na, o, kad iš tiesų galėtumėte kokybiškai mėgautis šiais dideliais ir mažais pasiplaukiojimo baidarėmis teikiamais džiaugsmais, pats metas užsukti į https://pigu.lt/lt/sportas-laisvalaikis-turizmas/laisvalaikis/valtys-baidares/valtys ir išsirinkti labiausiai patikusius gaminius.

 

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite