PROFESIONALI BURNOS HIGIENA TAUPO JŪSŲ PINIGUS. SUŽINOKITE, KAIP

0
22
dantys

Tokios paslaugos, kaip profesionali burnos higiena, dažnai yra įvardijamos kaip vienos iš tų, kurios tikrai pareikalaus tam tikrų išlaidų. Visgi kur kas teisingiau būtų sakyti, kad ši procedūra – tai ne papildomos išlaidos, o galimybė sutaupyti pinigų (profesionali burnos higiena yra atliekama ir dantų klinikoje Juozas dental). Taigi, kviečiame susipažinti su argumentais, kodėl ši paslauga taupo jūsų pinigų.

Mažesnė tikimybė, jog bus reikalingas dantų gydymas
Dėmesį verta atkreipti į tai, kad šios procedūros metu bus atliekamas itin kruopštus dantų apnašų valymas bei dantų akmenų valymas. Kaip žinia, tinkamai nenuvalytos apnašos (visiškai jų pašalinti namų sąlygomis yra beveik neįmanoma), tampa akmenų susiformavimo priežastimi, tad didėja tikimybė, kad ilgainiui bus pažeidžiami dantys ir bus reikalingas kruopštus dantų taisymas. Taigi, belieka tik pridurti, kad dantų tvarkymas kainuos tikrai daugiau nei profesionali burnos higiena. Beje, dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad ne taip jau retai pasitaiko atvejų, kuomet dantų gydymas nebėra veiksminga, tad vienintelė išeitis – danties šalinimas ir jo atkūrimas implantu. Na, o tai dažniausiai kainuoja dar brangiau.

Sumažinsite dantų balinimo procedūrų
Kiekvienas iš mūsų norime džiaugtis ne tik sveikais, bet ir baltais dantimis, tačiau tam, kad būtų pasiektas pageidaujamas efektas, dažnu atveju reikalingos papildomos dantų procedūros. Tačiau nereikia pamiršti, kad tai reiškia ir papildomas išlaidas. Na, o tie, kurie reguliariai atlieka profesionalią burnos higieną, džiaugiasi ne tik sveikesniais, bet ir baltesniais dantimis. Taigi, atlikdami profesionalią burnos higieną, sumažinsite dantų balinimo procedūros būtinybę.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad profesionali burnos higiena jūsų pinigus taupo net dviem aspektais: visų pirma, sumažinsite dantų gydymo tikimybę (daugiau apie gydymą galite sužinoti https://juozas.dental/terapinis-dantu-gydymas); o taip pat sumažinsite būtinybę atlikti dantų balinimo procedūrą.

Akivaizdu, kad profesionali burnos higiena yra idealus sprendimas ne tik tiems, kurie nori džiaugtis gražia šypsena, bet ir mėgsta ekonomiškus sprendimus. Tad jau dabar užsiregistruokite šiai procedūrai ir paraginkite tai padaryti savo šeimos narius.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite