MOBILUS PUNKTAS DARBUI PARENGTAS

0
31
2020 03 20 mobilus punktas

Mobilus koronanviruso patikros punktas Utenoje ruošiasi atverti duris visos Utenos apskrities gyventojams. Kaip jau informavome, punktas įkurtas „Utenio“ stadione (Užpalių g. 100, Utena), pasiekti jį bus galima pro pagrindinius stadiono vartus važiuojant tik su savais automobiliais. Primename, kad į punktą atvažiuoti taksi, viešuoju transportu ar ateiti savarankiškai negalima.

Pajutę pirmuosius kvėpavimo takų infekcijai būdingus simptomus, pirmiausia turite skambinti trumpuoju telefono numeriu 1808. Tik gavę konsultanto siuntimą, galite vykti į mobilų punktą.

Mobilus punktas Utenoje, kaip ir įpareigojo Vyriausybės nutarimas, darbui yra parengtas: aprūpintas visa reikalinga įranga ir priemonėmis, parengtos komandos, teiksiančios paslaugą atvykstantiems, darbuotojai supažindinti su darbo specifika. Punktas darbą pradės, kai bus gautas Sveikatos apsaugos ministerijos leidimas.

Mobiliame punkte apsilankė Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Zita Ringelevičienė, kiti savivaldybės atstovai, atsakingi už padėties valdymą karantino laikotarpiu. Su mobilaus punkto pasirengimu darbui atvykusius supažindino VšĮ „Utenos ligoninė“ direktorius Dalius Drunga ir direktoriaus pavaduotoja slaugai Jūratė Stankevičienė.

Utenos rajono savivaldybės informacija

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite