ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS MERO NIKOLAJAUS GUSEVO KREIPIMASIS

0
23
meras N. Gusevas

Brangūs kraštiečiai!

Jau antrą savaitę gyvename ekstremaliomis sąlygomis. Zarasų krašto žmonės kartu su visa Lietuva ir pasauliu šiandien susirūpinę dėl didelės grėsmės, su kuria pasirengę stoti į dvikovą. Miesto ir kaimo žmones aktyviai aptaria karantiną, priemones, kurių imasi šalies vadovai. Gvildenama taip pat rajono Savivaldybės, jos institucijų, rajono bendrovių, įmonių ir organizacijų veikla. Šiandien ji nukreipta į tai, kad kuo greičiau įveikti grėsmę ir visiems sugrįžti prie įprastų darbų ir kasdieninių rūpesčių.

 Visiems mums šis karantino laikas yra didelis išbandymas, todėl kreipiuosi į Jus ir prašau – būkite supratingi, kantrūs, pilietiški ir labai atsakingi. Mums ypač svarbu susitelkti ir laikytis visų nurodymų, stengiantis, kad koronavirusas neplistų ir būtų kuo greičiau suvaldytas. Dirbkime šiuo laikotarpiu daug, stropiai ir įtemptai, bet be streso, ažiotažo ir bereikalingos įtampos ir panikos. Tai niekada ir niekam nėra padėję.

 

Šiomis dienomis ypač saugokime savo vaikus, pasirūpinkime tėvais ir seneliais, nepamirškime kitų artimų žmonių, vienišų ir sergančių kaimynų, sunkiai besiverčiančių žmonių. Suteikime jiems pagalbą. Šis laikas parodys, kokie mes esame iš tikrųjų, atskleis mūsų vertybines nuostatas, parodys mūsų pilietinę poziciją ir žmoniškąją esmę.

 

Mes kupini tikėjimo, kad ši padėtis truks neilgai. Daug priklausys nuo visų mūsų sąmoningumo, išminties, drausmingumo, gebėjimo prisitaikyti prie ekstremalios situacijos reikalavimų. Turėkime vilties, kad tokia padėtis truks neilgai.

 

Ypatingai kreipiuosi į jaunimą – situacija grėsminga, virusas dažnai nežiūri į gimimo metus. Būkite drausmingi ir atsakingi, saugokite save, o taip pat nepamirškite tų, kurie didžiausioje rizikos grupėje.

 

Brangūs bičiuliai ir draugai! Gyvenime padarykite nedidelę pertrauką. Gal šiuo metu jums pavyks padaryti labai reikalingus darbus, kuriems anksčiau truko laiko. Daugiau pabūkime su šeima ir vaikais.

 

Nuoširdžiai dėkoju tiems, kurie šiomis sudėtingomis dienomis dirba savo darbo vietose. Ypač daug ir gerų padėkos žodžių nusipelnė gydytojai, slaugytojai, kiti gydymo ir socialinės slaugos įstaigų darbuotojai, farmacininkai, policijos, priešgaisrinės apsaugos, pasienio tarnybos pareigūnai, aptarnavimo sferos darbuotojai.

 

Nuoširdžiai ir su pasitikėjimu

Nikolajus Gusevas,
Zarasų rajono savivaldybės meras

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite