KOVO 30 D. PRASIDEDA NUOTOLINIS MOKINIŲ UGDYMAS

0
27
nuotolini ugdymas

Dėl plintančio koronaviruso, keičiasi vaikų ugdymo procesas. Zarasų savivaldybės ugdymo įstaigose perorganizuojamas ugdymo procesas ir pasibaigus mokinių pavasario atostogoms. Nuo kovo 30 dienos ugdymo įstaigose pradedamas taikyti nuotolinis mokymas.

Nuotolinio ugdymo proceso užtikrinimas priklauso ne tik nuo jį organizuojančio pedagogo, bet ir nuo ir teigiamo mokinių ir jų tėvelių požiūrio. Kiekviena ugdymo įstaiga apie pasirinktą nuotolinio mokymo sistemą, mokinius ir jų tėvelius informuos individualiai. Susitarimai, taisyklės ar tvarka, kur nurodoma, kada, kaip, kas vykdoma – padės visoms ugdymo procese dalyvaujančioms pusėms siekti užsibrėžtų tikslų. Mokymas bus organizuojamas pagal mokyklos susitarimus, kurie aiškūs ir žinomi tiek mokiniams, tiek jų tėvams, tiek mokytojams. Atsižvelgiant į darbo specifiką, savaitinių pamokų skaičių, mokytojas suplanuos darbą, pateiks užduotis, medžiagą ir konsultuos mokinius, gaus grįžtamąją informaciją per mokykloje susitartą ir naudojamą virtualią aplinką, informacinę sistemą.

Švietimo ir kultūros skyriaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite