PE, PVC PLĖVELĖS, RANKOVĖS, LIPNŪS VOKAI IR KITOS PAKAVIMO MEDŽIAGOS

0
34
PE PVC plėvelės rankovės lipnūs vokai ir kitos pakavimo medžiagos

Įvairios pakavimo medžiagos būtinos ne tik pakuojant prekes ar siunčiant siuntinius. Ne mažiau jos praverčia ir namuose, norint apsaugoti daiktus nuo dulkių, drėgmės ar kitokio aplinkos poveikio ir taip pratęsti jų tarnavimo laiką.

Nesvarbu, kokio dydžio ar paskirties yra krovinys – Jūs neabejotinai norite, kad jis į paskirtą vietą atkeliautų nepažeistas. Taigi, jį labai svarbu tinkamai supakuoti. Buityje pakavimui dažniausiai naudojamas popierius ir polietileno maišeliai, plėvelės, taip pat lipni juosta, tačiau pakavimui skirtų medžiagų bei priedų būna labai įvairių. UAB „Tesuma“ kaip tik specializuojasi šioje srityje. Jei abejojate, kokiu būdu geriausia supakuoti Jūsų gaminius ar prekes bei kokias pakavimo medžiagas naudoti, čia visada rasite sau optimalų sprendimą.

Kokybiška pakuotė – saugus siuntinys ir patenkintas klientas

Pagrindinės grėsmės, kurios kyla transportuojamiems gaminiams: jie gali sudužti, sulūžti, apsibraižyti, sudrėkti ar išbyrėti (jei tai smulkūs daiktai). Kad viso to išvengtume, privalu tinkamai viską supakuoti.
Pramoniniam pakavimui labai pravartu apsirūpinti ne tik tinkamomis medžiagomis, bet ir pakavimo įrankiais bei stalais, kurie visą procesą paverčia žymiai patogesniu ir lengvesniu. Juk privalu užtikrinti, kad kiekvienas gaminys būtų supakuotas:

– sandariai, be jokių tarpų ar įplyšimų, kad neliktų atvirų siunčiamo gaminio dalių;
– standžiai, nepaliekant dėžėje daug tuščios erdvės;
– jei dėžėje sudėti keli daiktai, jie neturi trintis ar daužytis tarpusavyje;
– tvirtai, standžiai (keliama ar stumiama dėžė privalo išlaikyti savo formą, nesiklaipyti).

Viena iš populiaresnių pakavimo medžiagų yra polietilenas. Polietileninės pakuotės gaminamos įvairaus dydžio, formos, spalvos, skaidrumo. Jos patvarios, puikiai apsaugo daiktus nuo drėgmės, dulkių, mechaninių pažeidimų ar šviesos. Polietilenas (PE, PVC) dažnai naudojamas pakuojant bet kokius gaminius, daiktus ar prietaisus, kuriuos galima rasti parduotuvėse, taip pat maisto produktus, siuntinius, drabužius, avalynę ir t. t. Iš jo pagamintos pakuotės gali būti visiškai paprastos, elementarios (paprasčiausi polietileniniai maišeliai, plėvelės), tačiau jas galima papuošti ir įvairia firmine atributika (užrašais, logotipais ir pan.).

Pramoniniu būdu polietilenas gaminti pradėtas 1939 metais, o šiuo metu ši medžiaga visiems puikiai pažįstama dėl savo savybių:

– atspari rūgštims, šarmams, druskoms, korozijai, dilimui, trinčiai;
– atspari drėgmei;
– ilgaamžė;
– nekenksminga, ją galima naudoti kontakte su maisto produktais ir geriamu vandeniu;
– lengva suteikti norimą formą ir spalvą.

Polietilenas dažnai kombinuojamas su kitomis pakavimo medžiagomis, pavyzdžiui, su popieriumi. UAB „Tesuma“ savo klientams siūlo įvairias pakavimui skirtas medžiagas ir gaminius:

– polietileno plėveles padėklų pagrindams, uždengimui, prekių perdengimui, apvyniojimui;
– polietileno rankoves;
– minkštas PVC plėveles (rulonais) ir įmautes pagal išankstinius užsakymus;
– susitraukiančias termoplėveles (juostos, rankovės ar pusrankovės) pagal išankstinius užsakymus;
– įvairius polietileno maišus pramonei be užrašų;
– lipnius vokus dokumentams.
UAB „Tesuma“ taip pat galite įsigyti įvairių priedų, reikalingų saugiam pakavimui: apsauginių profilių ir kampų, lipnių juostų (skaidrių arba su užrašais), pakavimo juostelių, etikečių, oro pagalvėlių ir granulių pakuotės tūrio užpildymui, pakavimo įrankių, stalų ir t. t.

 

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite