KAVOS APARATŲ NUOMA – JŪSŲ BIURO DARBUOTOJŲ ŽVALUMĄ UŽTIKRINANTI INVESTICIJA

0
17
Kavos aparatų nuoma

Šiandieną kava yra vienas populiariausių gėrimų visame pasaulyje. Vienas iš seniausių pasakojimų teigia, jog stimuliuojantį kavos poveikį atrado jaunas ožkaganys, apie 850 m.e. metus gyvenęs Etiopijoje. Jis pastebėjo, kad nuo vieno krūmo paėdusios uogų, jo ožkos tampa ypač energingos. Vienuoliai, išgirdę ožkaganio pasakojimą, paragavo žalių kavos pupelių, tačiau nusivylę jų karčiu skoniu, sumetė pupeles į laužą.

Po kelių minučių pasklido malonus spragančių kavos pupelių aromatas. Susidomėję vienuoliai užpylė kepintas pupeles verdančiu vandeniu ir iš jų gautą gėrimą paskelbė Dievo dovana, nes stimuliuojančios kavos savybės neleido jiems užmigti visą naktį.

Ir tai visiškai nieko keisto. Gerai žinoma, jog kavoje esantis kofeinas suteikia jėgų ir padeda protinį darbą dirbantiems žmonėms. To reikia biurų ir verslo centrų darbuotojams, kurie ilgas darbo valandas praleidžia prie kompiuterių. Kavos aparatų nuoma biurams – tai puikus sprendimas aprūpinti darbuotojus ir svečius energijos suteikiančiu gėrimu.

„Kavos draugas“ kavos aparatų nuoma Jūsų biurui

Platus nuomojamų kavos aparatų asortimentas elektroninėje „Kavos draugas“ parduotuvėje, leis išsirinkti tokį, kuris ruoš Jūsų mėgstamą kavą, o patyrusi komanda suteiks konsultacijas ir:

– ekspertų pagalbą, nes mūsų ilgametė patirtis leidžia padėti išsirinkti geriausią sprendimą nuomojamam kavos aparatui bei supažindinti Jus su šviežiai skrudintos kavos asortimentu degustacijų metu;
– priežiūrą – pasirūpinsime kokybiška kavos aparatų priežiūra ir valymo priemonėmis, o Jums teliks mėgautis gardžiais kavos gėrimais iš šviežiai skrudintų kavos pupelių;
– lankstumą – suprogramuosime kavos aparatą pagal individualius norus (vandens temperatūrą, receptus ar kavos stiprumo lygį);
kavos aparatų nuomą – siūlome ilgalaikę ir trumpalaikę nuomą, o pasirašius bendradarbiavimo sutartį, įtrauksime Jūsų įmonės darbuotojus į nuolaidų programą.

Išsirinkite nuomai tinkamiausią kavos aparatą

Atsižvelgdami į Jūsų biure dirbančių žmonių skaičių bei poreikius, nuomai parinksime tinkamiausią kavos aparatą.

Mažam ofisui – iki 30 kavos mėgėjų. Išsirinkite kavos aparatą, tinkanti Jūsų mažam kolektyvui su ypač paprasta priežiūra ir valdymu.
Vidutinio dydžio ofisui – darbovietėje 30-50 kavos mėgėjų. Kai reikia didesnio pajėgumo – kavos aparatai su didesnėmis pupelių talpomis.
Dideliam ofisui – 50-100 kavą geriančių darbuotojų. Ypač didelės talpos, personalizacija ir spartus kavos gėrimų ruošimas.
Labai dideliam ofisui – kavos mėgėjų dirba 100 ir daugiau. Galingiausi kavos aparatai skirti paruošti net ir sudėtingiausius kavos gėrimus ypač greitai.
Padovanokite savo darbuotojams ir svečiams kokybiškas kavos pertraukėles. Leiskite „Kavos draugas“ komandai pasirūpinti Jūsų išnuomotu kavos aparatu ir aprūpinti Jūsų biurą išskirtinio skonio kavos pupelėmis. Taip galėsite rūpintis Jums svarbiais reikalais, o išnuomoto kavos aparato priežiūra pasirūpins šios srities specialistai.
Prisijunkite prie mūsų ir pirmi gaukite išskirtinius „Kavos draugo“ pasiūlymus, naudingiausius patarimus ir sužinokite įdomiausias kavos istorijas!

 

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite