PLAUKELIŲ ŠALINIMAS ALEKSANDRITO LAZERIU – TAI PUIKI GALIMYBĖ VISIEMS LAIKAMS PAMIRŠTI NEPAGEIDAUJAMUS PLAUKUS

0
27
Plaukelių šalinimas aleksandrito lazeriu tai puiki galimybė visiems laikams pamiršti nepageidaujamus plaukus

Tikriausiai praktiškai kiekviena moteris svajoja apie tai, kad nepageidaujami kojų, pažastų ir bikini zonos plaukai vieną dieną imtų ir nebeataugtų. Juk tada susitaupytų tiek brangaus laiko ir pasibaigtų nemalonūs nepatogumai dėl išbertos odos bei įaugančių plaukelių. Puiki žinia, kad tokia galimybė, išties, jau yra. Tai nepageidaujamų plaukelių šalinimas aleksandrito lazeriu, atliekamas profesionalių “Sapiegos klinika” dermatologų.

Kuo plaukelių šalinimas lazeriu skiriasi nuo kitų procedūrų?
Plaukelių šalinimas lazeriu yra pats pažangiausias epiliacijos būdas, suteikiantis ilgalaikį rezultatą. Atlikus lazerinę epiliaciją, sunaikinamas plauko folikulas negrįžtamai, dėl ko plaukai daugiau nebeįauginėja, išnyksta įvairūs bėrimai ir dėmelės. Oda tampa lygi ir švelni it šilkas.

Skirtingai nei kitos depiliacijos priemonės, tokios kaip plaukelių šalinimas vašku, elektriniu epiliatoriumi ar skutimasis peiliukais, plaukelių šalinimas lazeriu, suteikia ilgalaikį efektą ir nesukelia jokių nepatogumų.

Todėl lazerinė epiliacija atranda vis didesnę paklausą ne tik tarp moterų, bet ir tarp vyrų, kuriems vis negyjantys bėrimai po skutimosi tampa priežastimi šalinti plaukus lazeriu.

Kaip reikia teisingai pasiruošti plaukelių šalinimo lazeriu procedūrai?
Kaip ir kiekvienai procedūrai, taip ir plaukelių šalinimui lazeriu reikia pasiruošti. Tačiau šis pasiruošimas yra visai nesudėtingas. Jis reikalingas siekiant, kad procedūra būtų efektyvi ir saugi.
– Rekomenduojama 2 savaites prieš plaukelių šalinimą lazeriu nesideginti saulėje ar soliariume. Jei vis tik tenka ilgai būti saulėje, naudokite apsauginį kremą su SPF 30 ar didesne apsauga.
– Taip pat likus 2 savaitėms iki procedūros nenaudokite savaiminio įdegio kremų.
– 2 – 4 savaites iki lazerinės epiliacijos procedūros plaukelių nepešiokite ir nešalinkite vašku. Skusti plaukus galima.
– Likus 1 savaitei iki procedūros nenaudokite kremų su kvapais ar, kurių sudėtyje yra glikolio rūgšties arba retinoidų.
– Dieną prieš plaukelių šalinimo lazeriu procedūrą ar tą pačią dieną epiliuojamos zonos plaukus būtinai reikia nuskusti ir į procedūrą atvykti visiškai švaria oda.

Kiek trunka procedūra ir kiek seansų reikia atlikti?
„Sapiegos klinikoje“ atliekamas plaukelių šalinimas aleksandrito lazeriu – tai labai greita procedūra:
– plaukų šalimas viršutinės lūpos srityje trunka vos kelias sekundes;
– pažastų srityje – 3 minutes;
– kojų ir nugaros srityse – 20-30 minučių;
– pilvo srityje vyrams – 10 minučių, moterims – 1 minutę.

Ilgai išliekančiam efektui užtikrinti paprastai pakanka 4 – 8 procedūrų, kurias rekomenduojame atlikti kas 4 – 6 savaites (pertraukas daryti svarbu, kadangi plaukas turi savo augimo fazes, o melaninas, kurį veikia lazerio spinduliai, yra randamas tik ankstyvoje plauko augimo anageno fazėje). Tai gali pasirodyti brangus malonumas, tačiau paskaičiavus, galiausiai paaiškėja, jog ši investicija yra pigesnė nei nuolatinė depiliacija vašku/cukrumi ar skutimasis.
Susisiekite ir mes pasirūpinsime Jūsų tobula oda.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite