TINKAMAI PASIRINKĘ AKINIUS DŽIAUGSITĖS NE TIK PUIKIU REGĖJIMU, BET IR UNIKALIU STILIUMI

0
18
akinii

Nė dienos be akinių negali įsivaizduoti tie, kurie turi regėjimo sutrikimų ir kuriems akiniai yra labiau būtinybė nei įvaizdžio dalis. Tačiau netinkamai parinkti akiniai gali labiau pakenkti nei padėti.

Mokslininkai iki šiol nežino, kas pirmasis sugalvojo akinius. Tačiau atliekant kasinėjimus Trojoje ir Kretos saloje, buvo rasta optinių kalnų krištolo lęšių, kurie galėjo būti anuometinė regėjimą koreguojanti priemonė. Manoma, kad tokį iš deimanto pagamintą „geresnio matymo“ pagalbininką turėjo ir Romos imperatorius Neronas. Pasak rašytinių šaltinių, pirmieji akiniai pasirodė maždaug XIII amžiaus pabaigoje.

Tinkami akiniai turi būti patogūs

Tinkamai parinkti akiniai yra ne tik gražūs ir praktiški, bet taip pat ir idealiai tinkantys prie Jūsų veido. Renkantis akinius, glasses on optikos salono specialistai rekomenduoja atkreipti dėmesį į savo veido ir nosies formą, akinių rėmelių tipą bei formą, jų dydį, o taip pat į spalvą ir storį. Jei atkreipsite dėmesį visus šiuos aspektus, sėkmė garantuota – akiniai suteiks Jums žavesio, idealiai papuoš veidą ir pabrėš charakterį.

,,glasses on‘‘ prekių asortimente rasite garsiausių pasaulio prekės ženklų ir gamintojų akinių rėmelių kolekcijas: CELINE, Lindberg, Jacques Marie Mage, Andy Wolf, Saint Laurent, Gucci, Fendi, Dita, Dior, Retrosuperfuture, Tom Ford, L.G.R ir t. t.. Bei kitų, tiek išskirtinių, tiek mažiau žinomų prekės ženklų. Dar geresnė žinia ta, kad visa tai galima išsirinkti net neišeinant iš namų. Internetinėje parduotuvėje susirandate patinkančius rėmelius, parsisiunčiate, o siuntimas Jums nieko nekainuoja. Belieka tik džiaugtis naujais stilingais akiniais.

Tuos, kurie mėgsta viską pačiupinėti ir pamatyti gyvai, kviečiame susitikti Vokiečių g. 9, Vilnius, glasses on erdvėje akims. Optikos salone glasses on rasite plačiausią akinių lęšių bei rėmelių pasiūlą visame Vilniaus mieste. Ir ne tik tai. ,,glasses on‘‘ specialistai dirba su pažangia oftalmologine įranga „NIDEK“, kuri pagreitina akinių ir kontaktinių lęšių stiprumo parinkimą bei suteikia galimybę atlikti daugybę papildomų regos testų. Tokiu būdu tyrimas tampa objektyvesnis, o regos korekcija ypač tikslinga.

Akinių istorija nesibaigia jiems sulūžus

,,glasses on‘‘ pagamintai produkcijai suteikia neribotą garantiją. Tai reiškia, kad glasses on optikos salone įsigytus, nežymiai pažeistus akinius, pristačius kartu su pirkimo čekiu, taisome nemokamai. Taip pat taisome ir ne glasses on optikos studijoje pirktus akinius. Tačiau ši paslauga kainuoja, atsižvelgiant į rėmelio būklę.

Akinių asortimentas atnaujinamas remiantis ne tik vyraujančiomis mados tendencijomis, bet ir kokybės parametrais. Tad glasses on rasite ne tik garsiausių mados namų kolekcijas, bet ir skandinaviškų bei japoniškų rankų darbo gaminių, kurie dėl savo ilgaamžiškumo žinomi visame pasaulyje.

Įsitikinkite patys. Apsilankykite glasses on internetinėje parduotuvėje ar atvykite į mūsų optikos saloną Vilniuje ir drauge sukurkime unikalią Jūsų akių istoriją.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite