JUBILIEJAUS PROGA UŽ ŠIRDINGĄ TARNYSTĘ PAGERBTAS KLEBONAS KANAUNINKAS

0
26
1

Šį penktadienį Švč. Mergelės Marijos Apsireiškimo vietoje prie Ilgio ežero susitiko Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius, rajono Savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas, direktoriaus pavaduotojas Remigijus Lamanauskas, mero patarėjas Vilhelminas Kuzmickas su Zarasų Švč. M. Marijos Ėmimo į dangų parapijos klebonu dekanu Vydu Juškėnu, Dusetų Švč. Trejybės bažnyčios klebonu kanauninku Stanislovu Krumpliausku.

 

Čia dar tebetęsiančio karantino sąlygomis buvo nuspręsta pasveikinti Dusetų Švč. Trejybės bažnyčios kleboną kanauninką Stanislovą Krumpliauską su 75-uoju gimtadieniu.

 

Jubiliatas gerai žinomas Zarasų rajone. Nuo 2012 metų Stanislovas Krumpliauskas yra Dusetų Švč. Trejybės parapijos klebonas ir Antalieptės Šv. Kryžiaus Atradimo parapijos administratorius.

 

Meras Nikolajus Gusevas pasakė, kad labai džiaugiasi galimybe bendrauti ir dirbti su šia taurios, kilnios sielos asmenybe. Mūsų krašto žmonės dėkingi klebonui kanauninkui Stanislovui Krumpliauskui už gražią ir labai reikalingą tarnystę Dievui ir žmonėms.

 

Meras, sveikindamas jubiliatą, prisiminė, kad klebonas kanauninkas labai greitai įsiliejo ne tik į Dusetų krašto, bet ir viso rajono gyvenimą. Klebonas telkia žmones, bendruomenę geriems darbams ir sumanymams, puoselėja meilės artimui vertybes, ugdo ir veda jaunimą dorovės keliu. Meras linkėjo ir ateityje širdingai ir su meile nešti žmonėms tikėjimą, meilę, paguodą ir viltį.

 

Daug gražių ir nuoširdžių sveikinimo ir padėkos žodžių jubiliatas sulaukė iš Zarasų Švč. M. Marijos Ėmimo į dangų parapijos klebono dekano Vydo Juškėno, rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus Benjamino Sakalausko. Sveikino kleboną kanauninką ir Antalieptės seniūnas Arvidas Saulius, tautodailininkas Saulius Savickas.

 

Jubiliatui buvo įteiktos gėlės, suvenyrai.

 

Prie Ilgio ežero Stanislovas Krumpliauskas, dėkodamas už nuoširdžius sveikinimus, kalbėjo, kad jubiliejus trumpam priverčia sustoti ir vėl pažvelgti į savo nueitą gyvenimo ir kunigystės kelią, apmąstyti ką gero nuveikei. Klebonas kanauninkas džiaugėsi, kad šiame kelyje jis sutiko labai daug gerų žmonių, kurie padovanojo daug įsimintinų gyvenimo akimirkų ir kuriuos malonu prisiminti visada. Kunigystės pašaukimas ir sutikti geri ir nuoširdūs žmonės – pačios gražiausios dovanos jo gyvenime.

 

Petras Ivanovas
Nuotraukoje – klebono kanauninko sveikinimo akimirkos prie Ilgio ežero.

2

3

4

5

6

 

8

9

10
Autoriaus nuotraukos

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite