NAUJA EKOLOGIŠKA PASLAUGA ZARASŲ MIESTE – ELEKTRINIŲ PASPIRTUKŲ, ČIOPERIŲ, RIEDŽIO KARTINGŲ NUOMA JAU NUO GEGUŽĖS 9-OS DIENOS!

0
38
FB IMG 1587992709169

Gerbiami Zarasiškiai, gegužės 9 d. 10:00val. mūsų mieste duris atveria nauja paslauga – Elektrinių dviračių priemonių nuomos punktas. Paspirtukai suaugusiems su galimybe kartu vežtis vaiką, elektriniai paspirtukai vaikams, dviviečiai bei šeimyniniai čioperiai, riedžio kartingai, kuriais galėsite pramogauti ir mėgautis nuostabiais miesto vaizdais. Tai puiki, ekologiška transporto priemonė tausojanti mūsų miesto aplinką.

Paslaugos kaina:
Elektrinio paspirtuko 1valandos – 6€, 2valandų kaina – 10€, paros kaina – 20€
Elektrinio čioperio 1valandos kaina darbo dienomis – 12€, 2valandų kaina – 20€, paros kaina – 40€
Elektrinio čioperio 1valandos kaina svaitgaliais -15€, 2valandų kaina – 25€, paros kaina – 45€.

Dėl jūsų ir mūsų saugumo prašome laikytis visų higienos taisyklių: dėvėti apsauginę veido kaukę/respiratorių, dėvėti vienkartines pirštines, atėjus pasinaudoti dezinfekciniu skysčiu, laikytis saugaus atstumo.

Mus rasite: Pakalnės g.1A, Zarasai.
Daugiau informacijos facebook paskyroje – Elektrinių paspirtukų nuoma Zarasuose.

FB IMG 1587992668846

FB IMG 1587992682468

FB IMG 1587992693991

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite