ŠVENTINĮ SAVAITGALĮ POLICIJOS PAREIGŪNAI STIPRINA PAJĖGAS

0
38
polsven

Siekdami užtikrinti gyventojų saugumą ir viešąją rimtį, gegužės 1–3 d. policijos pareigūnai stiprina savo pajėgas.

Po ilgo laikotarpio pradėjus veikti lauko kavinėms ir esant palankioms oro sąlygoms leisti laiką lauke, gali kilti karantino sąlygų nesilaikymo rizika – gyventojų būriavimasis parkuose, paplūdimiuose, kitose viešosiose vietose, veidą dengiančių priemonių (kaukių, respiratorių ir kitų priemonių) dėvėjimo viešosiose vietose nurodymo nesilaikymas. Tikėtinas ir smurto artimoje aplinkoje įvykių padaugėjimas.

Todėl per padidėjusios rizikos laikotarpį, policijos pareigūnai daug dėmesio skirs prekybos, pramogų, paslaugų, maitinimo įstaigų, viešųjų erdvių, kapinių ir jų prieigų bei smurto artimoje aplinkoje įvykių kontrolei. Siekiant užtikrinti eismo saugumą savaitgalyje bus vykdomas aktyvus patruliavimas didelio intensyvumo keliuose.

Policija atkreipia žmonių ir verslo dėmesį, kad nors karantino sąlygos ir sušvelnintos, reikalavimai yra pakankamai griežti ir jų būtina laikytis. Būkite atsakingais ir sąmoningais, laikykitės draudimų ir rekomendacijų. Saugokime vieni kitus!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite