AUTOBUSŲ STOTIES TERITORIJA DŽIUGINA ZARASIŠKIUS

0
33
stotis

Autobusų stotis – kiekvieno miesto vizitinė kortelė. Apie blogą Zarasų autobusų stoties teritorijos būklę buvo kalbama jau seniai. Ypač duobėtos ir netvarkingos keleivių išlaipinimo ir įlaipinimo bei autobusų stovėjimo aikštelės pykdė atvažiuojančius iš kitų miestų žmones ir autobusų vairuotojus. Dėl netvarkos nuolat piktinosi ir patys zarasiškiai. Autobusų stoties teritorija buvo nepatogi viešam naudojimui.

Apie probleminę vietą žinojo ir rajono Savivaldybės vadovai, rajono Savivaldybės administracija, tačiau dėl lėšų trūkumo šios viešosios erdvės tvarkymas buvo vis atidėliojamas. Metų pradžioje, paskaičiavus visas lėšas, atsirado galimybė sutvarkyti ir Zarasų autobusų stoties teritoriją. Šių metų balandžio pabaigoje autobusų stoties teritorijos asfalto danga buvo suremontuota. Išvalytos išdaužos ir duobės, paruošti ir sutankinti pagrindai, paklota nauja viršutinio asfalto danga. Projekto vertė 19 tūkstančių eurų. Šį labai reikalingą zarasiškiams projektą finansavo rajono Savivaldybė. Darbus atliko UAB „Zarasų automobilių keliai“. Autobusų stoties teritorija sutvarkyta ir kartu sukurta patraukli visuomenės bendriesiems interesams skirta viešoji erdvė. Ji džiugina šiandien zarasiškius ir Zarasų miesto svečius.

Sutvarkyta aplinka pagerino ir Zarasų miesto įvaizdį.

Petras Ivanovas

Nuotraukoje: sutvarkyta autobusų stoties teritorija.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite