EUROPOS KAIMYNŲ DIENOS LIETUVOJE MINĖJIMO KONKURSAS „KAIMYNŲ KAIMYNAS“

0
25
kaimynu kaimynas plakatas

Ar bendraujate su savo kaimynais? Ar bent pasisveikinate su jais susitikę? Kiekvienas Europos miestas susiduria su augančiu socialiniu abejingumu ir solidarumo tarp piliečių trūkumu. Bendrauti su užsienyje gyvenančiais žmonėmis mums paprasčiau, negu pasikalbėti su gretimais ar kitapus gatvės gyvenančiais kaimynais.

Siekiant skatinti gyventojų pilietiškumą, asmenų tarpusavio bendravimą, vystyti gerus santykius bendruomenėse, rūpintis kiekvieno jos nario saugumu, Lietuvos policija organizuoja Europos kaimynų dienos Lietuvoje minėjimo konkursą „Kaimynų kaimynas“. Konkursas bus organizuojamas visoje Lietuvoje, Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariatas išrinks vieną nugalėtoją.

Turite kaimyną, kuris savo „kaimyniškumu“ tiesiog verčia Jus būti geresniu žmogumi? Jūsų kaimynas turi užsiėmimą, kuriuo drovisi pasirodyti, tačiau Jums atrodo, kad tai turi pamatyti visi internautai? Gal Jūsų kaimynas toks nerealus savo poelgiu, kad visus sugeba suvienyti ir būti tikru pavyzdžiu kitiems? Tuomet nekantriai laukiame Jūsų pasidalinimų savo kaimynų istorijomis su mumis šiais būdais: filmuokite, fotografuokite, aprašykite. Susisiekite telefonu arba elektroniniu paštu su savo gyvenamosios teritorijos policijos komisariato bendruomenės pareigūnu iki gegužės 28 d. „Kaimynų kaimyno“ nugalėtoją paskelbsime gegužės 29 d.! Nugalėtojo laukia prizas.
Zarasų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai:

• Rosita Gurskaja, Veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja, tel. nr. +370 677 241 89, el. p. rosita.gurskaja@policija.lt, aptarnaujama teritorija: Zarasų rajonas.
• Liudvikas Komka, Veiklos skyriaus tyrėjas, tel. nr. +370 604 716 58, el. p. liudvikas.komka@policija.lt, aptarnaujama teritorija: Zarasų rajonas.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite