PER METUS ŠILUMOS KAINA SUMAŽĖJO 16,4 PROC.

0
15
pe

Nuo 2020 m. birželio 1 d. AB „Panevėžio energija“ nustatyta vienanarė šilumos kaina už suvartotą šilumos kiekį sudaro 4,44 ct/kWh (be PVM). Gyventojams šiluma kainuos 4,84 ct/kWh (su 9 proc. PVM), kitiems vartotojams – 5,37 ct/kWh (su 21 proc. PVM).

Palyginti su galiojančia gegužės mėnesį, centralizuotai tiekiamos šilumos kaina birželį mažėja 3,7 proc. dėl atpigusio perkamo kuro. Palyginus su praėjusių metų birželio mėnesiu, šį birželį AB „Panevėžio energija“ šilumos kaina 16,4 proc. mažesnė.

 

Pagal nustatytą šilumos kainą kiekvieną mėnesį perskaičiuojamos ir karšto vandens kainos, priklausomai nuo jo paruošimo būdo. Nuo 2020 m. birželio 1 d. gyventojams karštas vanduo kainuos 5,47 Eur (su 9 proc. PVM) už kubinį metrą, jį ruošiant namo bendro naudojimo individualiuose šilumokaičiuose. Kai karštas vanduo tiekiamas iš grupinių šilumokaičių – 5,77 Eur (su 9 proc. PVM) už kubinį metrą.

 

Daugiau informacijos www.pe.lt 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite