PASIGROŽĖKIME – MOLINUKAI!

0
24
zoomed dsc02826

Zarasų viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus edukacinėse erdvėse eksponuojama molio kūrinėlių paroda „Molinukai“. Paukštelius, vazeles, vazas, padėkliukus kūrė Zarasų „Lakštingalos“ mokyklos pedagogai ir Magučių ugdymo skyriaus lavinamosios klasės mokiniai Igneta, Lina, Lukas, Steikintas, Ąžuolas, Deimantas.

Pasigrožėkite molinukais virtualiai.

Parengė Zina Černovienė, Vaikų literatūros skyriaus vyresnioji bibliotekininkė

zoomed molinukai 1

zoomed molinukai 2

zoomed molinukai 4

zoomed molinukai 5

zoomed molinukai 6

zoomed molinukai 7

zoomed molinukai 8

zoomed molinukai 9

zoomed molinukai 10

zoomed molinukai 11

zoomed molinukai 12

zoomed molinukai 13

zoomed molinukai 14

zoomed molinukai 15

zoomed molinukai 16

zoomed molinukai 17

zoomed molinukai 18

zoomed molinukai 19

zoomed molinukai 20

zoomed molinukai 21

zoomed molinukai 22

zoomed molinukai 23

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite