MES DAROM IEŠKO SAVIVALDYBIŲ SAVANORIŲ KOORDINATORIŲ!

0
20
mesdarom

Mes Darom – nevyriausybinė organizacija, kurios pagrindiniai veiklos aspektai: aplinkosauga, pilietiškumas ir savanorystė. Savanorystė – didžiulė varomoji jėga, kurios dėka įvyko jau 12 pavasarinių šiukšlių rinkimo akcijų ,,DAROM”.

 

2020-2022 metai, „DAROM“ akcijai neeiliniai – siekiame pirmieji pasaulyje nuo šiukšlių išvalyti 100 procentų šalies teritorijos, visus 65 300 km2, ten kur teisiškai ir fiziškai įmanoma tai padaryti. Tikslo įgyvendinimui skirta mobilioji programėlė „DAROM” – interaktyvus žemėlapis, kurį į savo išmanųjį įrenginį gali įdiegti kiekvienas ir taip tapti DAROM žymėtoju. Sužymėti visą Lietuvos teritoriją – didžiulis iššūkis. Tikslui pasiekti prireiks daugiau nei 10 000 savanorių.

 

Šiuo metu DAROM savanorių būriui trūksta savivaldybių koordinatorių. KVIEČIAME prisijungti prie unikalaus tikslo!

Kas įeina į koordinatoriaus pareigas?

surasti, priimti ir apmokyti naujus savanorius
paskirstyti savanoriams užduotis
padėti išspręsti kasdienius klausimus bei problemas
siūlysi savo idėjas
drąsiai bendrausi su įmonėmis, organizacijomis savo savivaldybėje
bendradarbiausi su centriniu „Darom” štabu

Iš centrinio Vilniaus štabo, savivaldybių koordinatoriams pateikiama visa svarbiausia informacija apie esamas ir būsimas užduotis, jas telieka pasiskirstyti savo komandai!

Taip pat turime ir daug kitų savanoriavimo galimybių mūsų organizacijoje! Susisiekite ir suteiksime daugiau informacijos.

Įdomu? – Tikrai TAIP!
Naudinga? – BE ABEJONĖS!
Prisijungti? – DAROM KOMANDA LAUKIA TAVĘS!

UŽPILDYKITE SAVANORIO ANKETĄ

 

Susisiekite: komunikacija@mesdarom.lt

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite