RAJONO BENDROJO UGDYMO MOKYKLOS APRŪPINTOS GAMTOS IR TECHNOLOGINIŲ MOKSLŲ MOKYMO PRIEMONĖMIS BEI ĮRANGA

0
14
mok

Keturios rajono bendrojo ugdymo mokyklos dalyvavo Europos Sąjungos projekte „Mokyklų aprūpinimas gamtos ir technologinių mokslų priemonėmis“.

Projekto tikslas – didinti bendrojo ugdymo įstaigų tinklo veiklos efektyvumą.

Projekto uždavinys – modernizuoti gamtos ir technologinių mokslų mokymo(si) aplinką.

Projekto metu Zarasų „Santarvės“ pradinė mokykla, Zarasų Pauliaus Širvio progimnazija, Antazavės Juozo Gruodžio bei Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos buvo aprūpintos gamtos ir technologinių mokslų mokymo priemonėmis bei įranga už 30 505,31 Eur iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto. Mokymo priemonės bei įranga skirta 1-4 ir 5-8 klasių mokiniams.

Gautos priemonės naudojamos atliekant įvairius eksperimentus, tyrimus, bandymus, laboratorinius darbus. Projektu siekiama padidinti bendrojo ugdymo mokyklų mokinių ugdymo kokybę ir pasiekimus, modernizuojant 1-4 ir 5-8 klasių mokinių gamtos ir technologinių mokslų tiriamosios bei praktinės veiklos aplinką, patį mokymo(si) procesą.

Yra parengta metodinė medžiaga mokytojams, t. y. pamokų veiklos aprašai ir vaizdo įrašai, kurie skirti padėti mokytojams pamokose naudoti projekto lėšomis nupirktas mokymo priemones. Metodinė medžiaga yra patalpinta projekto svetainėje “Vedlys” http://www.vedlys.smm.lt/medziaga_mokytojams.html

Švietimo ir kultūros skyriaus informacija
Nuotraukos mokyklų

mok2

mok3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite