DĖL MAGUČIŲ KAIME VYKDOMŲ NUOTEKŲ TINKLŲ STATYBOS DARBŲ

0
26
min news zrs 726 siauliai vandenys

UAB „Zarasų vandenys“ siekia teikti nuolat gerėjančios ir ekologinius standartus atitinkančios kokybės paslaugas, patikimai tiekti labai geros kokybės vandenį vartotojams, racionaliai naudojant gamtos išteklius, surinkti ir išvalyti nuotekas, tuo gerinant Zarasų rajono ekologinę būklę.

Vandentvarkos gerovės tikslų vedina, bendrovė, 2020 m. vasario mėn. 25 d. pasirašė projekto „Vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo infrastruktūros plėtra ir rekonstravimas Zarasų rajono savivaldybėje“ Nr.05.3.2-APVA-R-014-91-0002 rangos darbų sutartį Nr. 2020-S-06 „Nuotekų tvarkymo infrastruktūros plėtra Magučių kaime (trūkstamiems darbams atlikti)“ su UAB „Panevėžio ryšių statyba“. Ankstesnė rangos sutartis „Nuotekų tvarkymo infrastruktūros plėtra Magučių kaime“ su rangovu UAB „Active Construction Management“ (ankščiau buvęs pavadinimas UAB „Irdaiva“) vienašališkai nutraukta.

 

2020 m. kovo 24 d. paskelbus darbų pradžią, rangovas UAB „Panevėžio ryšių statyba“ ėmėsi visų šulinių sutvarkymo, betonavimo, sureguliavimo, gerbūvio ir dangų atstatymo darbų Magučių kaime. Darbai vyksta intensyviai, Rangovas imasi visų priemonių, kad darbai būtų užbaigti kaip įmanoma greičiau ir būtų sudaryta galimybė prie naujų nuotekų tinklų prisijungti – 86 būstams.

 

Darbų vykdymo metu gyventojams tenka susidurti su įvairiais nepatogumais. Atsižvelgiant į tai, prašome gyventojų pakantumo ir supratimo dėl laikinų nepatogumų vykdant statybos darbus. Tačiau kartu būtina įsisąmoninti, kad šie darbai vykdomi pačių gyventojų labui, siekiant užtikrinti nepertraukiamą, saugų nuotekų tvarkymą ir patikimą vartotojų aprūpinimą nuotekų tvarkymo paslaugomis.

 

Pranešame, kad išardytos dangos bus atstatytos ne blogesnės būklės nei prieš statybos darbų pradžią, tai rangovą įpareigoja statybos darbus reglamentuojantys teisės aktai ir rangos sutartis. Statybos darbai turi būti ir bus vykdomi pagal teisės aktų, rangos sutarties, atsakingų institucijų reikalavimus, pagal nustatytą eiliškumą ir terminus.
Jau netrukus galima bus džiaugtis nutiestais nuotekų tinklais Magučių kaime. Visus statybos darbus privaloma baigti iki 2020 m. spalio mėn. 24 d.

 

UAB „Zarasų vandenys“ imasi visų įmanomų priemonių, kad Magučių kaimo gyventojai patirtų mažiausiai nepatogumų dėl statybos darbų.

 

UAB „Zarasų vandenys“ direktorius Vidas Selickas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite