DIDŽIOJOJE SALOJE PLANUOJAMA ĮRENGTI PADELIO TENISO AIKŠTELES

0
14
resize 680x520 d1 dsc 2293 1

Zarasuose lankėsi vienas garsiausių visų laikų Lietuvos krepšininkas – Šarūnas Marčiulionis.

Legendinį krepšininką  Zarasuose, prie Apžvalgos rato  pasitiko rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, mero patarėjas Vilhelminas  Kuzmickas, rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Remigijus Lamanauskas.  Šarūnas Marčiulionis apžiūrėjo unikalų statinį prie Zaraso ežero, grožėjosi nuostabia gamta, kuria buvo labai sužavėtas. Po to rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas kartu su Šarūnu Marčiulioniu aplankė Didžiąją salą. Čia jie  kartu su  salos  koncesininko atstovu Aurimu Žala kalbėjosi apie šio unikalaus gamtos kampelio perspektyvas, tolimesnį jo įveiklinimą, naujų sporto ir pramogų įrengimą.                    

Šarūnas Marčiulionis pažadėjo  čia įrengti  dvi padelio teniso aikšteles. Kaip papasakojo svečias,  Lietuvoje sparčiai  populiarėja šis naujas žaidimas.    Padelio tenisas yra teniso ir skvošo derinys, žaidžiamas poromis su iš stiklo pluošto pagaminta bestyge rakete ir panašiu į teniso kamuoliuku.

Lietuvos krepšinio legenda labai populiarina šį žaidimą Lietuvoje. Jo iniciatyva jau tokios padelio teniso aikštelės įrengtos Vilniuje, Kaune, Molėtuose, Dubingiuose, Nidoje ir kitose Lietuvos vietovėse.  Jeigu šio sumanymo sąlygoms pritars rajono Savivaldybė, Didžiosios salos koncesininkas,  greitai zarasiškiai ir jų svečiai turės  dvi šio populiaraus žaidimo aikšteles ir pramogų poilsiautojams Didžiojoje saloje dar padaugės paslaugų poilsiautojams ir turistams.  Šarūnas Marčiulionis pažadėjo šias aikšteles Zarasams padovanoti.

Jonas Petraitis

Nuotraukoje –  susitikimo akimirka

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite