ZARASŲ PAULIAUS ŠIRVIO PROGIMNAZIJA PRADEDA ĮGYVENDINTI PROJEKTĄ

0
25
mid news zrs 716 Lauko treniruokliai

Zarasų Pauliaus Širvio progimnazija 2019 metais laimėjo Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Sporto rėmimo fondo atrankos konkursą.

Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos vykdomas projektas Nr. SRF-SIĮ-2019-1-0225 „Fizinio aktyvumo aikštelės įrengimas“. Projektas bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija. 10 % projekto lėšų finansuoja Zarasų rajono savivaldybės administracija.

Šiuo metu įgyvendinta dalis projekto – įsigyti ir pastatyti 5 (penki) lauko treniruokliai: lauko treniruoklis, skirtas vidinių ir išorinių pilvo raumenų treniravimui sėdint, sukimosi principu ir viršutinei nugaros, krūtinės ir rankų raumenų stiprinimui, lauko treniruoklis, skirtas pilvo ir kojų raumenims treniruoti, lauko treniruoklis „slidės“ kojų raumenų stiprinimui, lauko treniruoklis, skirtas krūtinės ir rankų bei nugaros raumenų stiprinimui, lauko treniruoklis, skirtas kojų raumenų stiprinimui. Visos projekto veiklos bus įgyvendintos iki 2020 m. rugsėjo 1 d.

Lauko treniruokliai skirti visų miesto bendruomenės narių fiziniam aktyvumui ir sveikatinimui stiprinti.

Kviečiame visus norinčius aktyviai praleisti laiką gryname ore. Lauko treniruokliai įrengti Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos teritorijoje, šalia sporto aikštyno. Teritorija yra stebima vaizdo kameromis.

Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos
Direktorė Aldona Navickienė

mid news zrs 746 Lauko treniruokliai

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite