,,VASAROS KREPŠINIO LYGOS“ NUGALĖTOJAI – ,,(ZERO)“ KREPŠININKAI

0
60
Zero

Liepos 26 d. vyrų grupės finalinio etapo varžybomis finišavo ,,Vasaros krepšinio lyga“. Lemiamą paskutiniąją varžybų dieną puikiai žaidė Zarasų ,,(Zero)“ komanda, pusfinalyje po labai atkaklios dvikovos rezultatu 49 : 48 ir 46 : 39 nugalėjusi Utenos ,,Ritaugą“, o didžiojo finalo rungtynėse rezultatu 45 : 36 ir 47 : 34 įveikusi pirmo etapo varžybose be pralaimėjimų žaidusius Visagino ,,Ilgių sodybos“ krepšininkus.

Nugalėtojų gretose žaidė: Mantas Meduneckis, Eivinas Vaikutis, Marius Matulis, Jokūbas Matijošius, Vitalijus Goršanovas. Mažajame finale dėl trečios vietos Utenos ,,Ritauga“ minimalia persvara rezultatu 40 : 38 ir 42 : 42 nugalėjo krepšinio klubo ,,Zarasai‘‘ ekipą. Metimų iš aikštės vidurio konkurse nugalėjo KK ,,Zarasai“: Salvijus Ragėnas, Miglius Dambrauskas, Klaidas Andriuškevičius. Baudų metimų konkurso nugalėtojais tapo uteniškiai: Deividas Meidus, Benas Žulys, Giedrius Nariūnas, o tritaškius taikliausiai mėtė šių varžybų čempionai – ,,(Zero)“: Mantas Meduneckis, Eivinas Vaikutis, Marius Matulis. ,,Oro karaliaus“ titulas atiteko ,,Ritaugos“ komandos žaidėjui Ignui Jackevičiui.
Varžybų prizininkus ir konkursų nugalėtojus apdovanojo Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas.

Mokinių 7-8 klasių amžiaus grupėje nugalėjo Zarasų jaunieji krepšininkai – komanda ,,Stealas“: Mindaugas Dainys, Dovydas Kazakevičius, Mantas Žadeika. 9-12 klasių amžiaus grupėje geriausiai žaidė uteniškių komanda ,,AND ONE“: Aironas Šalkauskas, Laurynas Rudis, Redas Šukšta, Eimantas Gaivenis.

Zarasų sporto centro projektas ,,Sportas jauniems – kūno kultūra visiems!“ bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija.

AND ONE

Stealas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite