FUNKCIONALIAUSI SVETAINĖS BALDAI, KURIEMS NEREIKĖTŲ PAGAILĖTI INVESTICIJŲ

0
79
baldai

Baldų ir įrenginių funkcionalumas visuomet yra vertinamas itin palankiai – tokie sprendimai, priklausomai nuo konkretaus atvejo, leidžia sutaupyti mums laiko ir pinigų, o dažnu atveju džiaugiamės sumažinę abu šiuos resursus. Į funkcionalius daiktus verta atsižvelgti ir tuomet, kai įrenginėjama ar atnaujinama svetainė: šios patalpos formavimui visuomet skiriame ypatingai daug dėmesio, o šie sprendimai gerokai palengvins visą procesą. Kurių svetainės baldų kandidatūrą reikėtų apsvarstyti pirmiausiai?

Sofos lovos

Dėl šių baldų funkcionalumo tikriausiai net nekyla abejonių – būtent apie juos pagalvojame tuomet, kai norisi maksimaliai išnaudoti svetainės patalpą. Kasdienybėje toks baldas puoš bendrą interjerą ir taps patogia namiškių ar bičiulių susėdimo vieta, o jei pritrūks laisvos vietos, jį galėsite paversti ir patogia nakvynės vieta. Sofos lovos gali atstoti ir pagrindinę lovą – toks sprendimas yra praktiškai neišvengiamas tais atvejais, kai butas yra vieno kambario ir tos pačios erdvės vien tik miegamuoju paversti nesinori.

Baldų komplektai

Tokie baldų rinkiniai šiame sąraše atsidūrė dėl galimybės taupyti Jūsų laiką – ne paslaptis, jog stilistiškai derindami skirtingus svetainės elementus, sugaištame kone daugiausiai jo resursų. Tuo tarpu komplektuose esantys gaminiai tiek praktiškai, tiek stilistiškai jau dera tarpusavyje: tai reiškia, kad Jums belieka išsirinkti labiausiai Jūsų namams tinkantį variantą. Be to, neretu atveju pavyksta ir sutaupyti: jei palyginsite bendro komplekto ir pavienių, panašiai atrodančių baldų kainą, labai greitai tuo įsitikinsite.

Stalai – konsolės

Priešingai nei įprasti stalai, šie baldai gali atlikti tik dekoratyvinę funkciją arba priešingai – būti naudojami ir kaip stalas, ir kaip patalpos puošmena. Ant jų taip pat galima padėti pagalvėles, suvenyrus ar kitus daiktus, kurie kitur taip ir neatranda vietos. Be to, šie gaminiai rekomenduojami ir tais atvejais, kai nėra kitos galimybės, kaip tik atsukti sofos atlošą į duris – jei šalia jo padėsite tokį staliuką, bendrą vaizdą pavyks šiek tiek „sušvelninti“.

Baro stalai

Tokie baldai savo funkcionalumą labiausiai atskleidžia tuose namuose, kuriuose virtuvė yra sujungta su svetaine. Tuomet jie gali tapti būtent tuo gaminiu, kuris apjungia, ir tuo pačiu atskiria šias dvi namų erdves: tą patį stalą galėsite panaudoti ir valgymui, ir produktų pjaustymui. Be to, kai kurie modeliai turi ir papildomų stalčių ar lentynėlių, tad bus apsprendžiamas ir daiktų sandėliavimo klausimas. Jei nesiskundžiate kūrybingumu, tokį baldą „įdarbinsite“ ir kitiems tikslams.

Sekcijos

Galbūt sekcijos neatrodo patys funkcionaliausi baldai, tačiau jei atidžiau peržvelgsite jų asortimentą ir pagalvosite, kaip kiekvieną jų dalį galima pritaikyti praktiškai, labai greitai pakeisite savo nuomonę. Tarp sekcijų galima rasti ir tokių baldų, kurie pasiūlys ne tik vietą televizoriui, bet ir suteiks pakankamai erdvės drabužių kabinimui – jei namuose vietą tenka taupyti, tikrai įvertinsite šį privalumą. Apie tai, kiek aksesuarų ir suvenyrų čia pavyks sutalpinti, net neverta kalbėti: verčiau spustelėkite čia ir patys viskuo įsitikinkite.

Foteliai

Sekcijų funkcionalumą jau įrodėme – dabar pats metas pereiti prie fotelių, kurie taip pat žada ne vieną malonų atradimą. Ypač tuomet, jei nuspręsite pasirinkti reglaineriu vadinamą modelį: toks baldas suteiks atramą Jūsų kojoms ir leis reguliuoti nugaros poziciją, kad būtų galima atrasti pačią patogiausią poilsio pozą. Jeigu ir tokios galimybės neskamba funkcionaliai, išbandykite masažines funkcijas turinčius baldus – tuomet net neišėję iš namų pasimėgausite pakankamai profesionaliais, puikiai atpalaiduojančiais masažais. Visus šiuos fotelius galite įsigyti Pigu.lt el. parduotuvėje, paspaudę šią nuorodą: https://pigu.lt/lt/baldai-ir-namu-interjeras/svetaines-baldai/svetaines-foteliai.

Šviestuvai – ventiliatoriai

Vien šių gaminių pavadinimas išduoda, kad pirkdami vieną prekę, iš tiesų gausite dvi – jos suteikiamais privalumais ypač džiaugsitės šiltuoju sezonu. Jei svetainėje yra pakankamai karšta, toks įrenginys leis atsigaivinti, tačiau dėl to neprivers Jūsų paaukoti papildomos kambario erdvės. Visgi, nereikėtų manyti, jog dėl to teks paaukoti dailų dizainą – tarp šių šviestuvų rasite pakankamai daug stilingai atrodančių variantų, kurie tikrai įsilies į bendrą svetainės aplinką.

Visi šie gaminiai nustebins universalumu ir funkcionalumu, tačiau rinkdamiesi juos turėtumėte nepamiršti atsižvelgti ir į svetainės dydį, ir į savo pačių puoselėjamą stilistiką. Tik tuomet, kai visos detalės visapusiškai derės tarpusavyje, galėsite mėgautis visais šių baldų suteikiamais privalumais.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite