KVIEČIAME ZARASIŠKIUS JUNGTIS Į BALTIJOS KELIO MINĖJIMO RENGINĮ

0
36
min news zrs 668 Baltijos kelias

2020-aisiais švenčiame Baltijos kelio 31-erių metų sukaktį. 1989 m. rugpjūčio 23 d., minėdami tragiškas Molotovo-Ribentropo pakto penkiasdešimtąsias metines, tuometinių sovietinių Lietuvos, Latvijos ir Estijos respublikų piliečiai rankomis susijungė į vieną bendrą per 650 kilometrų grandinę nuo Vilniaus iki Talino, taip išreikšdami valią būti nepriklausomi. Ši gyva grandinė pavadinta Baltijos keliu įrašyta į UNESCO „Pasaulio atminties“ programą.

Zarasų rajono savivaldybė 2020 m. rugpjūčio 23 d. organizuoja dalyvių nuvežimą į Baltijos kelio ruožą. Norinčius vykti iki rugpjūčio 21 dienos 9.00 val. kviečiame registruotis el. paštu spauda@zarasai.lt arba tel. 8 385 37154.

Kviečiame aktyviai dalyvauti Baltijos kelio minėjimo renginiuose taip sujungiant skirtingas kartas, gyvojoje grandinėje pasipuošti valstybine arba savo atstovaujamos organizacijos atributika.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite