ZARASŲ BIBLIOTEKA MIESTO ŠVENTĖJE. MAŽOJI KNYGŲ MUGĖ

0
25
Knygu muge 2020 008

Įgyvendinant projektą „Knygos šventė su poetu Pauliumi Širviu“, kurį iš dalies finansavo Lietuvos Kultūros taryba, Zarasų miesto šventės metu vyko tradiciniai „Nakties skaitymai“, kuriose dalyvavo poetas, dramaturgas Julius Keleras, rašytojas, bardas Vytautas V. Landsbergis, aktorius Algirdas Latėnas. Sėlių aikštėje buvo organizuota Mažoji knygų mugė.

Joje dalyvavo 12 Lietuvos leidyklų: „Algarvė“, „Andrena“, „Baltos lankos“ , „Charibdė“, „Gelmės“, „Kauko laiptai“, „Lieparas“, „Raidynėlis“, „Rotas“, „Tikra knyga“, „Trys nykštukai“, Žara“. Knygų mugės lankytojai turėjo galimybę mažesnėmis kainomis įsigyti leidinių, susipažinti su leidyklų naujienomis, pabendrauti su leidėjais. Šalia leidyklų veikė Zuikio palapinė. Vaikus ir tėvelius džiugino Zuikis Nulėpausis ir Astridos Lindgren kūrinio personažas Pepė Ilgakojinė (bibliotekininkės Liuda Vaitavičienė ir Nijolė Pilac). Vaikai, padedant Zuikiui, iš balionų ir ryžių darė masažinius kamuoliukus. Su Pepe Ilgakojine lankstė laivą, piešė piešinukus.
Biblioteka nuoširdžiai dėkoja leidykloms už dovanotas knygas, kurios artimiausiu metu pasieks skaitytojus.

 

Zarasų viešosios bibliotekos informacija

Knygu muge 2020 006

Knygu muge 2020 010

Knygu muge 2020 011

Knygu muge 2020 012

Knygu muge 2020 015

Knygu muge 2020 018

Knygu muge 2020 019

zvb zar lkt lrkm

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite