DAR VIENAS ZARASIŠKIO KOSTO GUSEVO KARJEROS ETAPAS: JIS DEBIUTUOS LENKIJOS AUKŠČIAUSIOJE LYGOJE

0
48
kostas gusevas

Užsienio ir šalies masinės informacijos priemonės pranešė, kad Lietuvos ledo ritulio rinktinės gynėjas zarasiškis Kostas Gusevas kitą sezoną rungtyniaus aukščiausioje Lenkijos ledo ritulio lygoje.

21-erių metų ledo ritulininkas pastarąjį mėnesį praleido „KH Torun“ klubo peržiūroje, kurios metu jis pasirodė visuose ekipos draugiškuose mačuose bei sykį pasižymėjo įvarčiu į „Stoczniowiec Gdansk“ vartus. Sėkmingas pasirodymas peržiūroje lėmė tai, jog K. Gusevui buvo pasiūlytas kontraktas ir mūsų šalies atstovas jau netrukus debiutuos Lenkijos aukščiausioje lygoje.
 
Į Lenkiją Kostas Gusevas persikėlė iš Latvijos. Šioje kaimyninėje valstybėje zarasiškis pradėjo praėjusiais metais savo profesionalo karjerą. atstovaudamas „HK Dinaburga“ komandai, praėjusį sezoną sužaidė 32 mačus aukščiausioje Latvijos lygoje bei atliko keturis rezultatyvius perdavimus. Prieš tai jaunasis ledo ritulininkas žaidė Aukščiausiose Suomijos bei Rusijos jaunimo ledo ritulio lygose.
 
Naująjį sezoną zarasiškis Lenkijos aukščiausioje lygoje pradės jau rugsėjo 11 dieną sezono atidarymo mače su „Katowice“ klubu.
 
Parengė Jonas Petronis
Nuotraukose: Kostas Gusevas; zarasiškis ledo ritulininkas pasirašo kontraktą su Lenkijos „KH Torun“ klubu.

kostas gusevas2

kostas gusevas3

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite