TEATRO PAŽINIMO KELIONĖ

0
70
3

2020 m. liepos ir rugpjūčio mėnesiais vyko projekto „Teatro pažinimo kelionė“ edukacinės veiklos, buvo renkamos dvi vaikų grupės, kurie keliavo teatro pažinimo kelionėje. Edukacinės veiklos vyko patalpose ir gryname ore, viešose miesto erdvėse, prisitaikant prie aplinkos. Projekto veiklomis buvo labai didelis vaikų ir tėvelių susidomėjimas, todėl planuojama ir ateityje tęsti šio projekto veiklas.

Daugelis vaikų iš vis nėra buvę teatre ar spektaklyje, todėl veiklos buvo įdomios, vaikai buvo imlūs ir kūrybiški, įsitraukiantys į projekto edukacinius užsiėmimus. Vaikai turėjo puikią galimybę pabūti teatro pažinimo kelionėje, kurioje palietėme kiekvieną svarbų elementą, kuris yra susijęs su teatru, tokiu būdu vaikai ne tik pamilo teatrą, bet lavino komandinio darbo gebėjimus, improvizavo, kūrė, įgijo pasitikėjimo savimi, drąsos, suprato, kas yra emocija, kodėl jos kinta, išmoko keletą praktinių pratimų, kaip dirbti su savo kalba, pažino savo judesio galimybes, kūrė personažus, etiudus ir žinomo, turėjo smagų laiką drauge.

 

Projekto metu, vaikai buvo fotografuojami ir filmuojami, todėl dabar yra kuriamas trumpas projekto veiklų filmukas, kuris bus viešinamas socialiniuose tinkluose. Ačiū vaikams ir jų tėveliams.

 

Teatras – gyvenimo mokykla, tad mokykimės gyventi.

Rasa Juškėnienė

 Projektą finansavo Zarasų rajono savivaldybės administracija.

1

2

4

5

6

7

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite